Egy független forradalmár gondolatai

Molnár Tibor blogja

Molnár Tibor blogja

Most akkor ki csinált politikai ügyet a Vajdából?

2017. augusztus 02. - molnartibor.egyutt

A hétfői tüntetésre a Zalai Hírlap keddi számában reagált Manninger Jenő országgyűlési képviselő. Gyermeteg vádaskodására ez a válaszom:

mt-blog-szorenyivalasz.png

Sajnálatos, hogy Manninger Jenő képviselő úr csak a postás szerepét kaphatta az igazgatói pályázatokkal kapcsolatban és csak ezzel törte meg többhetes hallgatását az ügyben. Miközben sem ő, sem az általa is létrehozott KLIK sem tudta megőrizni a demokrácia látszatát a pályázatok körül kialakult helyzetben.

Mert

  • azzal, hogy indoklás nélkül utasították el a messze a legjobb és legszakmaibb pályázatot csak azért, mert a pályázó részt vett a korábbi „kockás inges mozgalomban”, nyíltan politikai döntést hoztak.
  • azzal, hogy a korábban általa is kinevezett Szörényi Zoltánt pályázat nélkül még egy rövid ideig a Vajda igazgatói székében tartják, nyíltan politikai döntést hoztak.
  • azzal, hogy távol akarnak tartani a Vajdától mindent, ami szerintük baloldali és/vagy liberális, azzal nyíltan politikai ügyet gerjesztenek a gimnázium körül.

Pedagógusként és politikusként is elítélem a fideszes maffiaállam ezen aljas módszereit, amikkel pont a legfontosabbaknak, a gyerekeknek és az ő jövőjüknek ártanak a legtöbbet.

A Fidesz sajnos nem más, mint egy rákos daganat a nemzet testén. Az áttétei pedig a KLIK és a hozzá hasonló intézmények, valamint a bennük dolgozó rezsimszolgák.

Ezúton üzenem Manninger úrnak és elvtársainak helyben és a fővárosban is, hogy örüljenek még egy kicsit, élvezzék ki újabb kicsinyes rombolásukat, de aztán húzzák meg magukat, mert hamarosan vége lesz a jó világuknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://molnartibor.blog.hu/api/trackback/id/tr8812709668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása