Egy független forradalmár gondolatai

Molnár Tibor blogja

Hányinger!

2017. augusztus 06. - molnartibor.egyutt

Szégyenletes, megbocsáthatatlan és jóformán helyreállíthatatlan mindaz a tömény gyűlölet, amit a kormány lassan 2 éve folyamatosan tol minden magyar arcába önző hatalmi céljai érdekében. Úgy tűnt, Keszthely és környéke képes lehet túlnőni ezen, de Manninger Jenő képviselő úr és fideszes nertársai bebizonyították, itt sem kell a szomszédba menni, ha migránsozni, sorosozni és gyűlölködni kell. És ebben sajnos az itt élők egy része is partner.

mt-blog-hanyinger2_1.png

Hányinger kerülget és ez az érzés független attól, hogy az Orbán-rezsim aktuális keszthelyi párttitkárának területi képviselőjének nevére rímel. Ha Szabónak vagy Kissnek hívnák, akkor is ugyazezt érezném. Ezt tisztázzuk, mielőtt megkapom a más nevén gúnyolódás vádját.

Pár napja látott napvilágot az a hír, miszerint Keszthely KÖRNYÉKÉN egy MAGÁNEMBER saját házában ÜDÜLTETNE néhány olyan menekült CSALÁDOT a Migration Aid nevű szervezet, akik LEGÁLISAN, a MAGYAR KORMÁNY ÁLTAL JÓVÁHAGYVA tartózkodhatnak hazánkban.

A kormány szócsöve, a Magyar Idők ezt Keszthelyre fordította, a Mészáros Lőrinc kezében lévő Zalai Hírlap is városunkhoz kötötte, noha ők legalább elolvasták a migrationaid.org-on szereplő pontos tartalmakat és utánamentek a helyszínnek. A pontos település kikutatásával azonban csak még jobban felkorbácsolták az amúgy sem békés állóvizet.

Ehhez csatlakozott Manninger Jenő, a térség fideszes országgyűlési képviselője, aki az azóta már technikai okok miatt törölt facebookos kommentjében egyebek mellett leírta, "tisztában vannak azzal, hogy ez a Soros-terv része. Az ügy azért is kiemelt figyelmet érdemel, mivel nem zárható ki, hogy ez a szervezett táboroztatás a későbbi betelepítések előszobája lehet". Amúgy Manninger részigazságokra épülő álaggódós hergelése elég rendesen bejárta a hazai sajtót nem a legjobb értelemben (Róla írtak itt és itt és itt és itt és például itt és itt és itt is.).

A komoly ügyekben általában orbitálisan szerencsétlenül nyilatkozó Ruzsics Ferenc, Keszthely polgármestere is megszólalt. Ő akár tüntetés szervezésére is vállalkozott volna, ha Keszthelyre vagy környékére jöttek volna a legálisan, a magyar kormány engedélyét élvező, szétbombázott országból menekülő szír családok. Adódik a kérdés, hogy ha az orosz-ukrán háború miatt érkeztek volna kárpátaljai, neadjisten ukrán családok, őket is ekkora elutasítottság várta volna? Minden bizonnyal nem. Mert a kettős mérce jól működik. Remekül be lett ez építve a kormányzati kommunikációba és az elfoglalt magyar médián keresztül mindennapjainkba.

Ugyanakkor elkeserítő a térség jövője szempontjából, hogy Manninger Jenő a közelgő 2018-as választások kapcsán, vagy a számára kedvezőtlen helyi ügyek elkendőzése okán kezdett vagdalkozásba a közösségi oldalakon. Ráadásul mindezt a valódi információk véletlen vagy szándékos eltorzításával tette. A Georgikon megvédése, a Vajda János Gimnázium tisztességes igazgatóválasztása, valamint a cserszegi körforgalom érdekében valahogy nem fejtett ki ekkora aktivitást a képviselő úr. Szégyen, hogy egy ilyen ember képviseli térségünket!

De ami még nagyobb szégyen, hogy  a 2018-as kampány előszeleként mások is hasonló gyűlöletbeszédekkel igyekeznek felülni a jelölti vonatra. Pontosabban Hévíz polgármestere, Papp Gábor is migránsozott egy jóízűt a város Facebook-oldalán. Meggyőződésem, hogy azon kommentek ellenére, amik ezeket a gyűlöletkeltő posztokat elárasztották és támogatták, nem ezek vannak többségben a keszthelyi és hévízi emberek fejében és szívében. A polgármester úrnak, akivel egyébként korrekt emberi-politikusi viszonyban vagyunk, inkább a hévízi oktatási intézmények igazgatói pályázatai, pontosabban az azok elbírálása körüli furcsaságok kapcsán lenne érdemes felemelni a szavát.

Itt tragédiák elől menekülő, otthontalanná vált családokat, férfiakat, nőket és gyerekeket gyaláztak, olyanokat, akik Manninger Jenő és Papp Gábor kormányától menekült, oltalmazott vagy befogadott státuszt kaptak, azaz nem minősülnek migránsnak (forrás: migrationaid.org). Ahogy a lesorosozott Migration Aid leírta, „valamennyi elismert menekült egy hosszú procedúrán megy végig, amely során a magyar titkosszolgálatoknak írásban kell nyilatkozniuk, hogy az adott személy nem jelent nemzetbiztonsági kockázatot, a BMH szakemberei pedig részletesen kivizsgálják, indokolt-e a státusz megadása az adott embernek.” De bizonyára Manninger Jenő és Papp Gábor mindezeket nem tudták vagy nem akarták tudni. Ami biztosabb, hogy pozícióik megerősítése érdekében politikai ügyet csináltak néhány hátrányos helyzetű külföldi család pár hetes balatoni pihenéséből.

A Manninger Jenő vizionált és a goebbelsi kormánypropaganda által sulykolt „Soros-tervet” - ha létezik ilyen egyáltalán - nem ismerem, az Orbán-tervet viszont sajnos igen: a cél az ország totális uralása és kirablása, minden pozícióba rezsimszolgák ültetése és hazug, gyűlöletkeltő propaganda terjesztése az elfoglalt médián keresztül.

Képviselő úr és polgármester úr! Gratulálok Önöknek, hogy egyéni érdekeik fontosabbak annál, mintsem egy nyugodt, békés, befogadó térséget teremtsenek, egy olyat, ahova évtizedek óta rengetegen járnak kikapcsolódni és feltöltődni. Adja az Isten, hogy családjaikkal soha ne kerüljenek hasonló helyzetbe. Ha mégis, akkor olyan helyre vesse Önöket a sors, ahol olyan megértő emberek várnak magukra, mint amilyeneket az Önök Orbán-kormánya TEREMTETT.

Az e témában írt posztot és kommenteket a józan ész, valamint az emberi méltóság tisztelete támogatta, nem pedig Soros György (akivel a kék plakátokon kívül sohasem találkoztam).

-----------------------------------
Klassz lenne, ha csatlakoznál hozzánk!
http://egyuttpart.hu/csatlakozz/
Vagy ha támogatnád a munkánkat:
http://egyuttpart.hu/tamogass/

A bejegyzés trackback címe:

https://molnartibor.blog.hu/api/trackback/id/tr4512723616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DFK 2017.08.07. 11:13:19

Hányinger, hogy 300 áldozat után is van olyan, aki még mindig a muszlim hordát simogatja.

Conchobar 2017.08.07. 11:18:07

Együttes gyerekek! Legalább lenne annyi eszetek, hogy a szavaitokkal (Orbánhoz hasonlóan) ti is a választóitokat, a (már régóta) magyar állampolgárokat akarjátok megvédeni. Ha még annyit se tesztek meg, hogy legalább szavakban a magyar választópolgár oldalára álltok, akkor hiába ácsingóztok ti a hatalomért (és egyszersmind az Orbán-rezsim maradását segítitek). Hiába vélitek magatokról, hogy ti milyen f@sza gyerekek vagytok, mert ti kiálltok Sorosért, migránsokért, csakhát önmagatokon (és Soroson) kívül nem fogja ezt értékelni senki

Evel Knievel 2017.08.07. 11:24:09

Hányinger hogy ebben az országban ezek a retardáltak politikai pártot alapíthatnak és emberek életével játszhatnak. El kell őket taposni mint a csótányokat. Hazátlan férgek.

nnnnnnnn 2017.08.07. 11:26:51

én csak annyit kérdeznék: hány százalékos az együtt támogatottsága a teljes népesség körében? :)

Hód Alajos 2017.08.07. 11:27:20

@DFK: Itt most a családon belüli erőszak komondorokon áteső halálos és nem halálos áldozatairól beszélsz? Mert azokból sajnos jóval több akad.

Hülye birkájának meg természetes, hogy azt higgye, hogy majd ő megmondhatja, hogy magánüdülőben, magánpénzen, az országban jogszerűen tartózkodó menekülteknek megtiltsa, hogy nyaraljanak. Igazi prosztó, autoriter korcs gondolkodás ez: a nálam kisebbnek én vagyok az atyaúristen, az enyémé meg a Viktor az.

Sir Galahad 2017.08.07. 11:30:04

No akkor még egyszer, tisztázzuk, mi a különbség migráns és menekült között (nem jogi csűrés-csavarás, hanem az egyszerű, józan paraszti ész alapján). Menekült az, akinek az élete a hazájában háború vagy katasztrófa miatt veszélyben van, és hogy az életét mentse, átmegy egy szomszédos országba, hogy ott megvárja, amíg a veszély elmúlik és aztán hazatér. A többi migráns. Innentől csak azt kéne tisztázni, hogy az üdülni érkezők melyik szomszédos háború sújtotta országból érkeztek... én ilyet pillanatnyilag egyet tudok: Ukrajna. Aki onnan jön, valóban lehet menekült és ez az, ami miatt valóban nem fogadnák őt ellenérzéssel (ahogy a délszláv háború idején érkezőket sem fogadta annak idején).

Azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy a migránsokat üdültető szervezetekkel szembeni ellenérzéseknek lehet egy másik magyarázata is. Nevezetesen, hogy nagyon sok magyar család sem tud elmenni nyaralni, és az érintettek érezhetik úgy, foglalkozhatnának ezek a szervezetek egy kicsit az ő gondjaikkal is.

nyiktonyeatszusztvujet 2017.08.07. 11:33:03

Vazze ,Oroszorszország és Ukrajna háborúban áll ? Sőt már Kárpátalját is lövik ?!

nick papagiorgo 2017.08.07. 11:33:31

Tök egyszerű ez, meg kell népszavaztatni (abban úgyis van rutin) és ha helyiek azt mondják, hogy jöhetnek, akkor jöjjenek, ha meg nem, akkor ne.

Tegyük fel nekem van egy 100hektáros birtokom Tökösmákos határában, amit nem lakok, de egyszer csak kitalálom, hogy ott ágrólszakadt szegény cigánygyerekeket fogok üdültetni, mondjuk százas turnusokban (nem utolsósorban azért, mert az ilyenolyan Aid ezért jól megfizet). Egyszer van az én jogom, hogy azt csinálok a birtokomon, amit akarok, másfelől az ott lakók joga arra, hogy, valamilyen szinten megválasszák a szomszédaikat. El tudom képzelni, hogy a magyar már csak olyan szemét fasiszta, rasszista, gyűlölködő stb. fajta, hogy nem tetszik neki, hogy egyszer csak feltűnik százvalahány nincstelen cigánygyerek a környéken. De nem maradnak ám sokáig - két hét múlva elmennek, mert akkor jön a következő turnus :) Na, ugyanez a helyzet a migránsokkal, vagy bárkik is ezek.

Tewill 2017.08.07. 11:37:26

@Evel Knievel: Ki játszik emberek életével te agymosott szerencsétlen? Ki???

Miért lenne emberek életével játszás a menekült emberek befogadása? Keresztényi kötelesség lenne az elesettek segítése, de láthatóan a kormány fasiszta politikájától megrészegült agymosott sereg ezt már elfelejtette.

Reggejél csak, fossál, mást úgyse tudsz.

röf 2017.08.07. 11:39:14

@Sir Galahad:
Beelőztél, azt akartam kérdezni tisztelettel, nincs elég hajléktalanunk?
Vagy a Migráns-nyalogató szervezetek jártak már Ózd cigány-negyedében, ahol a reménytelenség az egyetlen biztos pont...?
Ez az "üdültetés" álhumán provokáció, majd pofátlan rácsodálkozás a reakciókra.

Kampfer 2017.08.07. 11:43:29

Együtt (külön)...? Azért legalább az 1% összejön majd jövőre??? Hehehe...

"Hányinger"

A szigetvári viktor takonyevése??? Az tényleg az...! Ebben nincs vita! Vagy nem erre gondolt?

"Pár napja látott napvilágot az a hír, miszerint Keszthely KÖRNYÉKÉN egy MAGÁNEMBER saját házában ÜDÜLTETNE néhány olyan menekült CSALÁDOT a Migration Aid nevű szervezet, akik LEGÁLISAN, a MAGYAR KORMÁNY ÁLTAL JÓVÁHAGYVA tartózkodhatnak hazánkban."

Mennyire örülhettek ennek a helybéliek? Más se hiányozna Keszthelynek, mint egy rakat koszlidérc, akiket a zsohárzsuzsanna ott kívánt babusgatni! Teljesen korrekt és helyes lépés volt a képviselő részéről, hogy ez ellen fellépett és meg kívánta akadályozni! Helyes döntés, támogatandó!

"Szégyen, hogy egy ilyen ember képviseli térségünket!"

Dehogyis, kedves molnártibor! Ön az igazi szégyen és agybaj és az a szégyen, amit ez a zsohárzsuzsanna és a szervezete művel! Illetve, talán az is szégyen, hogy mindezt háborítatlanul megteheti! Támogatnám minden módon, hogy ezért kegyetlenül vonják felelősségre és viselje a következményeit mindannak, amit az ország ellen tett! Ön és a gittegylete nyilván majd a soron következő választásokon fogja viselni a következményeket... (remélhetőleg)!

"Itt tragédiák elől menekülő, otthontalanná vált családokat, férfiakat, nőket és gyerekeket gyaláztak..."

Közönséges hazugság! Hazudozás! Épp elég volt megtapasztalni ezeket a 'menekülő családokat' '15-ben a környezetemben! A viselkedésük és a kommunikációjuk alapján ezeket egyáltalán a dróton átengedni is bűn és súlyos hiba volt! Ezeket sem oltalmazni, sem befogadni, de letelepíteni, 'nyaraltatni' nem volna szabad! Aki ezt szorgalmazza, az egész egyszerűen egy közönséges áruló! Sajnos mégsem járnak úgy...

"...politikai ügyet csináltak néhány hátrányos helyzetű külföldi család pár hetes balatoni pihenéséből."

Mert a jelen helyzetben ez kőkeményen politikai ügy! Politikai, közbiztonsági és nemzetbiztonsági ügy is! Ehhez nem kellett egy politikusnak sem azt csinálnia belőle, mert ez a kérdés AZ! Pont.

"Gratulálok Önöknek, hogy egyéni érdekeik fontosabbak annál, mintsem egy nyugodt, békés, befogadó térséget teremtsenek, egy olyat, ahova évtizedek óta rengetegen járnak kikapcsolódni és feltöltődni."

Ön téved! Az a térség most is remek, gyönyörű, befogadó és járok is oda nyaralni, pihenni. És eddig szerencsére nem láttam ott se muszlim, sem fekete, sem szír, sem afgán, sem egyéb koszlidércet és remélem nem is fogok! És akkor ezután is mosollyal és nyugalomban fogok ott pihenni!

"Adja az Isten, hogy családjaikkal soha ne kerüljenek hasonló helyzetbe. Ha mégis, akkor olyan helyre vesse Önöket a sors, ahol olyan megértő emberek várnak magukra, mint amilyeneket az Önök Orbán-kormánya TEREMTETT."

Szerintem, ha Manninger Jenő így járna a családjával, akkor volna benne annyi, hogy megértesse a családtagjaival, hogy:

- nem gyűlölködünk és nem követelőzünk a segítőinkkel
- nem dobáljuk el a segítségként kapott ételt, ruhát, hanem megköszönjük
- nem szarjuk, vizeljük össze a közterületeiket
- nem akarjuk őket meggyilkolni
- nem keféljük véresre csoportosan az asszonyaikat
- esetleg megpróbáljuk megtanulni a nyelvüket, hogy ADDIG, AMÍG ott vagyunk, meg tudjuk érteni egymást
- nem követelőzünk a templomaik mellett kunhalmokért és Turul emlékművekért
- ha tehetünk valamit magunkért, tegyük meg, dolgozni nem bűn és nem szégyen!

No ezek a migrik, a zsohár liblingjei mindezekből SEMMIRE sem voltak képesek! Manninger úr és családja esetleg majd másképp fog viselkedni hasonó helyzetben!
Az, hogy ez önnek nem jött le alapból és ez nem világos, mindez önről és a röhejes politikai gittegyletéről szól! Ez nem a keszthelyiek és nem Manninger képviselő hibája!

Adja az Isten, hogy itthon, Magyarországon soha ne kelljen a polgároknak szembenéznie olyan tragédiákkal, ostoba pusztítással és terrorral, amit ezek az istenátka migránsok szabadítottak Európára! Adja az Isten, hogy az legyen a legnagyobb gondunk, hogy hány méteres és mennyi kerítés és aknamező jelent nagyobb biztonságot ezektől! (Csak kérdezném: Szerbiából mi elől kell menekülnie ennek a sok buckalakónak???)

És csak egy gondolat még a végére...!
Ez a zsohárzsuzsa vagy akár ön mit és hogyan próbálna indokolni, magyarázni egy olyan francia, német, brit családnak vagy polgárnak, akinek a hozzátartozóit legázolta, megkéselte, fölrobbantotta, lelövöldözte néhány ilyen pokolfajzat??? Mit mondana azoknak a délvidéki gazdáknak, akiknek a tanyáját, földjeit, terményeit földúlta ez az undorító sáskahad???
Egy ilyen helyzetben egy ilyen polgár helyében én biztosan az első hangot engedném csak ki az ön torkán!!! Ami az utolsó is lenne...

Inkább száz Manninger Jenőt, mint akár csak egy szigetváriviktort, zsohárzsuzsát vagy szabótimikét...! De beszéljenek majd a számok!
Kamp.

Tewill 2017.08.07. 11:43:57

@DFK: A "muszlim horda" ahogy írod, egyetlen áldozatot sem szedett. Van pár hülye aki igen, akiknek semmi közük a menekültekhez, de láthatóan a kormánypropaganda tartós agymosásával sikerült a tényeket elferdíteni és a hozzád hasonlók valóban azt hiszik, hogy minden menekült erőszakoló-terrorista.

Ez azért nagyszerű (a kormánynak) mert amíg a magadfajta agymosottak maguk alá fosva rettegnek a képzeletbeli muszlim veszedelemtől, addig nem veszik észre, hogy a Fidesz által szétbaszott egészségügy állapota miatt ÉVENTE 32 EZER ember hal meg Magyarországon. HARMINCKÉTEZER, ÉVENTE!! FELFOGOD AGYMOSOTT????

index.hu/gazdasag/2017/06/12/egeszsegugyi_teljesitmenyertekeles/

Rettegjél csak a menkültektől, majd ha beledöglesz egy kórházi fertőzésbe akkor talán az utolsó pillanatodra észhez térsz.

Plakátoljátok tele még hússzor az országot a nagy migránsveszélyről meg Sorosról, abból a pénzből se kell fertőtlenítőt, CT-t, mentőautót venni, mehet mind a haveroknak.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.07. 11:47:22

"Adódik a kérdés, hogy ha az orosz-ukrán háború miatt érkeztek volna kárpátaljai, neadjisten ukrán családok, őket is ekkora elutasítottság várta volna? Minden bizonnyal nem. Mert a kettős mérce jól működik."

Drága posztoló! te vadidegeneket éppolyan szívesen látsz a házadban, mint vadidegeneket?

"Azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy a migránsokat üdültető szervezetekkel szembeni ellenérzéseknek lehet egy másik magyarázata is. Nevezetesen, hogy nagyon sok magyar család sem tud elmenni nyaralni"

Különösebb közöm nincs ahhoz, mire költi a pénzét a migration aid, de ahogy írod, ez tényleg szemet szúr. A migraid inkább az oktatásukra költené a pénzét, nem az üdültetésükre. Az emberiességből/butaságból/hülyeségből/stb. befogadott migránsok inkább nyelvet tanuljanak, képezzék magukat és dolgozzanak, hogy hasznára válhassanak az őket befogadó országnak, ne pedig üdüljenek.

Tewill 2017.08.07. 11:47:37

@Conchobar:

Ki áll ki Sorosért?

"A Fiatal Demokraták Szövetségének nyilatkozata - Soros Alapítvány

1992. szeptember 28., hétfő - Megdöbbenéssel figyeljük mind a Soros Alapítványt, mind pedig Soros György személyét az utóbbi időben ért nemtelen támadásokat. A fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon.

Látva a felsőoktatás szorult helyzetét, úgy gondoljuk, hogy az újabb nemzedékeknek is szükségük lesz arra az önzetlen támogatásra, amelyet a Soros Alapítvány remélhetőleg a jövőben is nyújtani fog.

Tiltakozunk az Alapítvány politikai csatározásokba történő bevonása ellen!"

Vagy a múltat már kimosták az agyatokból? Meg azt a párszáz millát is amit a Fidesz Sorostól kapott?

Úgy tűnik, amíg Soros rendben fizette a védelmi pénzt, addig nagy volt a barátság közte és a Fidesz között, miután viszont nem fizetett többet, jött a büntetés. Ugyanez lett Simicskával, Spéderrel is. Ilyen egy igazi maffia.

na4 2017.08.07. 11:48:42

Tibi költözz Molenbeek-be vagy egy no-go zónába, és ott kiélheted a migránssimogató hajlamaidat.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.07. 11:49:05

@Tewill:

"A "muszlim horda" ahogy írod, egyetlen áldozatot sem szedett. Van pár hülye aki igen, akiknek semmi közük a menekültekhez"

Talán eltekintve attól, hogy a merénylők vagy iszlám menekültként jöttek Európába, vagy iszlám menekültek leszármazottai.

Amúgy meg az érvelési hibád: No true Scotsman.

nyiktonyeatszusztvujet 2017.08.07. 11:49:05

@Tewill: Nem mondod ...,ha nem "rettegünk " a menekültektől ,akkor jobb lesz a kórházi ellátás ? Hiába ,no ,érvelni tudni kell ..:)

ZX 2017.08.07. 11:55:34

@DFK: Hányinger, hogy 1800 áldozat után is még valaki az íreket simogatja, odamegy dolgozni, sőt korlátanul léphetnek be hazánkba, és ráadásul uniós tagok.

chrisred 2017.08.07. 11:57:40

@Sir Galahad: Senki nem tiltja meg, hogy alapíts egy civil szervezetet, ami nehéz sorsú magyarországi gyerekek balatoni üdültetésével foglalkozik.

Kampfer 2017.08.07. 11:57:56

"Adódik a kérdés, hogy ha az orosz-ukrán háború miatt érkeztek volna kárpátaljai, neadjisten ukrán családok, őket is ekkora elutasítottság várta volna? Minden bizonnyal nem. Mert a kettős mérce jól működik."

Kedves molnártibor (csak így...)!

Egyrészt: saját nemzettársunkat preferálni egy idegen és agresszív népséggel szemben a kettősmérce legérthetőbb és egyértelműbb példája, ami teljesen indokolt és egészséges! Sokkal szívesebben vagyok egy élettérben egy máshonnan menekülni kényszerült magyarral, mint ezekkel a koszlidércekkel!
Továbbá sajnos nagyon ostobára és butára sikerült a felvetése! Ugyanis, aki Ukrajna területéről érkezik menekülőként, az még a vonatkozó egyezmény szövege szerint is valóban menekült, úgy is kell kezelni (természetesen azonosítása és állításai igazolását követően)! Tehát a felvetése pontos, de gondolom ön nem ezt szerette volna...! Aki Ukrajna felől érkezne és nem valami távoli koszhadék muszlim, hanem ukrán polgár, az adott esetben VALÓBAN menekült volna! De ezek a buckalakók csak közönséges határsértők, bűnöző migránsok! Úgy is kellene bánni velük!

@Hód Alajos: "Hülye birkájának meg természetes, hogy azt higgye, hogy majd ő megmondhatja, hogy magánüdülőben, magánpénzen, az országban jogszerűen tartózkodó menekülteknek megtiltsa, hogy nyaraljanak."

Ő nyilván nem, viszont hatóságok már ellenőrizhetik, akár meg is tilthatják! Hiába magánüdülő, a működését több hatóság is jogszerűen ellenőrizheti. A működés felfüggesztésére, vendégek fogadásának megtiltására pedig több hatóságnak is joga van! A helyi önkormányzatoknak is van felügyeleti jogköre.
Kamp.

Behajtó70 2017.08.07. 12:02:18

Hányinger az egész balliberalis oldal az ostoba nemzetvesztő retorikájával együtt!!!

Kampfer 2017.08.07. 12:02:21

@Tewill: Csak kérdezem, hogy ha beengedünk, támogatunk, üdültetünk, ne adja az ég még le is telepítünk ide egy rakat ilyen muszlim népséget, az mennyiben segít az egészségügy, az oktatás vagy a gazdaság helyzetén...? Ha szar az egészségügy, az indokolhatja, hogy szépen végignézzük, ahogy beszivárog ez a népség???
Kamp.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 12:02:22

Kellenek a hazafiak, akik a magadfajta hazaáruló Soros csicskáktól megvédik az országot.

Ha hányinger kerülget hányd le magad nyugodtan te hazaáruló tetű !

Attilajukkaja 2017.08.07. 12:07:34

Szégyenletes, ami ebben az országban folyik. Ma az oltalmazottakkal bánnak így, holnap meg bárkivel, aki ellenvéleményt merészel megfogalmazni Orbán autokráciája ellen. Akár magyar, akár nem.
És mi ezt hagyjuk. Ez a legrosszabb az egészben!

Kampfer 2017.08.07. 12:12:02

@Attilajukkaja: maradtál éppen olyan ostoba, hegyvidéki liba, mint amilyen voltál...! Szerencsétlen! Ez nem az Orbánról szól, hanem arról, hogy egyetlen ilyen koszlidércet sem szabadna engedni beszivárogni! Magánüdülő, magánpénzen... Hát persze! A logikád szerint akár az ország összes magánüdülője tele lehetne ilyen nyomorult buckalakókkal, csak mert ez a zsohár, vagy a pardavimárta vagy akár a sulc vagy a merkel így gondolja jónak! Lakjanak a te szomszédodban ott a hegyivéken! Szarják össze a te kertedet és késeljék a te családodat! Nekem épp elég volt, amit '15-ben kaptam tőlük! Szánalmasan ostoba vagy, kisjukka!
Kamp.

ZX 2017.08.07. 12:13:12

@na4: Meséld már el hol van bárhol is no go zóna. Ilyen nem létezik, csak fideszesek nedves álmaiban.

nick papagiorgo 2017.08.07. 12:14:37

@Attilajukkaja:
"Ma az oltalmazottakkal bánnak így, holnap meg bárkivel, aki ellenvéleményt merészel megfogalmazni Orbán autokráciája ellen."

Hogy bánnak azokkal?
Nem hagyják őket üdülni?
:))))))))

Mauzli 2017.08.07. 12:16:34

@Tewill: Köpönyegforgatas felsö fokon...

maxval a mélyelemző birca · http://bircahang.org 2017.08.07. 12:23:08

Ez van: a nép nem akarja az ország elárasztását iszlamisták által, pont.

Tessék valahogy beletörődni.

Hód Alajos 2017.08.07. 12:24:34

@Kampfer: Neked fogalmad sincs a hatósági jogkörökről, csak okoskodsz. Nem, kurvára nem tilthatja meg az önkormányzat, hogy a magántulajdonomban lévő ingatlanba kit hívjak meg. De azért aranyos, hogy belengeted a magyarosch "majd találunk kifogást a bezárásra" komcsi gondolkodást, te nagy antikomcsi.

Az se tűnt fel, hogy az országban legálisan, oltalmazottként és menekültként elismert emberekről beszélünk? A csupasz segged a földhöz verheted, ők akkor is itt vannak és itt maradnak, lepapírozva, az állam jóváhagyásával.

A büdös "koszhadék" az te vagy.

ZX 2017.08.07. 12:26:46

@maxval a mélyelemző birca: Ócska hangulatkeltő faszkalap vagy. Nem akarja senki elárasztani az országot menekültekkel. Ez a cikk arról szól, hogy a bevándorlási és menekültügyi hivatal által oltalmazotti státuszt kapó embereket valaki a saját pénzén és telkén lát vendégül. Ehhez pedig senkinek semmi köze.

chrisred 2017.08.07. 12:31:07

@maxval a mélyelemző birca: Tehát a kormány, ami elismerte ezeknek az embereknek amenekülti, oltalmazotti státuszát, el akarja az országot árasztani iszlamistákkal?

hatodikx 2017.08.07. 12:33:08

@Sir Galahad: Mindenben egyetértek Veled! Molnár Tibor pedig csak nyugodtan hányjon, majd a kutyáik felnyalják.

Kampfer 2017.08.07. 12:35:49

@Hód Alajos: "Neked fogalmad sincs a hatósági jogkörökről, csak okoskodsz. "

Nálad körökkel több, te kis nyomorult! Üdülőövezetről beszélünk, te kis poetschphejjj! Ott még több jogosultsága van egy önkormányzatnak! De nem baj, nekem nem fáj a te f*szságod, az fájjon anyádnak!

"... magántulajdonomban lévő ingatlanba kit hívjak meg."

Magántulajdonba meghívni valakit, illetve szervezett üdültetést végezni két egészen különböző dolog! Érdeklődj ezekről akár a NAV-nál, akár a közegészségügynél! De ha még ez sem világos...! Sok sikert, hülyegyerek!

"Az se tűnt fel, hogy az országban legálisan, oltalmazottként és menekültként elismert emberekről beszélünk? "

És ez miért kellene érdekeljen? Simán táborban a helyük, nem pedig üdülőtelepeken! Mellesleg, az erőszakos cselekményeket elkövető migirk döntő része is 'oltalmazott' volt, nem is beszélve az 'ellenőrzöttségükről'! Nagyjából pont nem érdekel, hogy miért és milyen indokkal vannak itt, elfogadhatatlan, hogy csak úgy bárki kényére-kedvére üdültesse őket!

"A csupasz segged a földhöz verheted, ők akkor is itt vannak és itt maradnak, lepapírozva, az állam jóváhagyásával."

Erre azért még középtávon sem fogadnék túl nagy tétekben! ;-)

"A büdös "koszhadék" az te vagy."

Anyád is ezt mondta, mikor csak a felét fizették neki...?
Kamp.

Na, - ignore - kiskancsó!

Attilajukkaja 2017.08.07. 12:45:35

@nick papagiorgo:
"Hogy bánnak azokkal?
Nem hagyják őket üdülni?
:))))))))"
Látom, nagyon viccesnek találod a helyzetet. Pedig egyáltalán nem az. Az oltalmazottaknak joguk van szinte bármire, amire egy magyar állampolgárnak. Ezt az emberi jogot és ezt a hatósági döntést kérdőjelezte meg egy fideszes képviselő.
Az oltalmazottak Magyarországon azok, akiket még a Fidesz sem tudott visszautasítani hosszú átvizsgálás után. A státuszt 3 évre kapták meg, mert valóban halál fenyegetné, ha visszatoloncolnák őket a hazájukba. Ezek az emberek és gyermekeik komoly traumán estek át az elmúlt évek alatt. Ennek ellenére jó lenne őket valamennyire integrálni a magyar társadalomba. Ezért lettek oltalmazottak. Kiérdemelték. De hogyan integrálódjanak, ha az emberek ennyire élutasítóak? Miért is? A semmiért. Évek óta kb. 40 ezer muszlim él Magyarországon. Volt velük probléma? Nem! Szóval?
Miért fáj egy fideszes képviselőnek, hogy 3 oltalmazott család a kicsi gyerekeikkel pihenjen kicsit a Balcsin? Nem, nem közpénzen, hanem magyar emberek adományaiból.
Azért, hogy végre szajkózhassák újra és újra a kormánypropagandát: SOROS, Soros, Soros!!!!!!

Karipapa01 2017.08.07. 12:47:48

@Kovacs Nocraft Jozsefne: " A migraid inkább az oktatásukra költené a pénzét, nem az üdültetésükre. Az emberiességből/butaságból/hülyeségből/stb. befogadott migránsok inkább nyelvet tanuljanak, képezzék magukat és dolgozzanak, hogy hasznára válhassanak az őket befogadó országnak, ne pedig üdüljenek."

Ez igen! Te meg akaropd mondani a migraidnak, hogy mire költse a pénzét. És ha a migraid mondaná meg neked, hogy te mire költsd a pénzed? Jaj, de nagyon üvöltenél.
Te meg akarod mondani egy kedvezményezettnek, hogy a részére biztosított üdülés helyett mit csináljon. És mit tennél, ha a kedvezményezett mondaná meg neked, hogy üdülés helyett mit csinálj? Ismételten üvöltenél!

Mégis mi vagy te? Vagy minek érzed magad?

Sátán meg a Jocó 2017.08.07. 12:47:54

Tibi,
Mutass jó példát!

Mesélj csak, hány migiri szomszédod van, hányat fogadtál be?
Írj róla, hátha a sok fasiszta elszégyelli magát, hogy íme, valaki aki nem vizet prédikál és bort iszik :))

Sátán meg a Jocó 2017.08.07. 12:49:11

@Attilajukkaja: miből gondolod, hogy nekik bármire is JOGUK lenne?
Kinek képzeled magad? :D

maxval a mélyelemző birca · http://bircahang.org 2017.08.07. 12:49:34

@ZX:

Ez így igaz. Aki jogilag menekült, az szabadon közlekedhet az országban, sőt az egész EU-ban is.

Proud Mary 2017.08.07. 12:50:59

remélem jövőre lesz annyi vér az együttnek a pucájába, h egyedül indul a választáson. vagy megint összefogtok fletóval, mert nélküle nem kerülnétek be a parlamentbe? molnár úr miért nem a saját nyaralóját ajánlja fel? csak más fszával tudja verni a csalánt?

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 12:52:58

@maxval a mélyelemző birca:

Nem egészen.

A Soros féle kvóta terv szerint az elosztott menekült nem utazhatna szabadon, különben semmi értelme nem lenne az osztogatásnak, ha úgyis visszamegy.

Nyomortelepy 2017.08.07. 12:54:42

A Balaton legnagyobb turisztikai vonzereje pillanatnyilag az lehet a külföldi turista szemében, hogy itt nem kell mindenféle gyüttment népségekkel együtt táboroznia. Lehet hogy nem elég fejlett a gondolkodása de nem a mi dolgunk hogy megpróbáljuk átnevelni, hanem hogy kiszolgáljuk az igényeit. Már csak ilyen a piacgazdaság

Akkor most kinek az érdeke, hogy mégis odavigye ezt a színes kollekciót?

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 12:54:49

@Sátán meg a Jocó:

Ne viccelj már..

Az összes cigány védő, meg rasszistázó a körúton belüli értelmiséget erősíti.

Kitalálják a roma, meg meleg, és a menekült szavakat, a cigányra, buzira, és a migránsra, majd hátradőlnek elégedetten, miközben egyiket se látták képeslapon se.

TewiII 2017.08.07. 12:58:37

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

A 70-es, 80-as években az európai terrorszervezetek (ETA, IRA, RAF, stb) drasztikusan több embert öltek meg mint a muszlim terroristák most, akkor most fossunk a baszkoktól, írektől, németektől is?

Ha már itt tartunk, a ferihegyi úti buszrobbantást is német RAF tagok követték el, akkor most minden német családot is kikergettek a balatonból, nehogy buszokat kezdjenek robbantgatni?

Jött több mint 1 millió muszlim menekült, közülük hány követt el bármit? Nem terrorcselekményt, BÁRMIT? 0,000001%? Erre alapozva fossátok össze a gatyátokat ha meghalljátok a varázsszót, hogy "migráns"?

Kibaszott szánalmas....

Nyomortelepy 2017.08.07. 12:59:59

@Attilajukkaja:
"jó lenne őket valamennyire integrálni a magyar társadalomba"

Kinek lenne jó? Mert ők többségükben nem akarnak, valószínűleg nem is tudnának integrálódni

Megjósolom, mi fog történni: az üdültetést elfogadják, utána meg lelépnek Germanisztánba, nekünk meg rettenetesen fognak hiányozni majd

TewiII 2017.08.07. 13:00:45

@nyiktonyeatszusztvujet:

Pontosan, ha csak tizedannyit hisztiznétek az egészségügy állapotán, mint amennyit a menekülteken (akiknek amúgy eszük ágába nincs ebbe az országba jönni, ahonnan még a magyarok is menekülnek, szóval eleve fiktív problémán pörögtök) akkor drasztikusan jobb lenne az ellátás.

Én érvelek, te hisztizel.

A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok 2017.08.07. 13:01:34

EZEK ELMEBETEGEK !! Annak ellenere, hogy az emberek 99 % kifejezte, hogy nem akar ide idegeneket, ezek akkor is meg akarjak mutatni, hogy ha kell eroszakkal behozzak ezeket a majmokat az orszagunkba. A pofatlansagnak nincs hatara.

Proud Mary 2017.08.07. 13:02:23

"Adódik a kérdés, hogy ha az orosz-ukrán háború miatt érkeztek volna kárpátaljai, neadjisten ukrán családok, őket is ekkora elutasítottság várta volna?" rátapintottál a lényegre. szaud-arábia? jemen? katar? dubai? izrael? egyiptom?
hogyhogynem oda "menekülnek"?? csak nem azért, mert úgy lőnék őket picsán, h csak na?!

Kampfer 2017.08.07. 13:05:18

@Attilajukkaja: "Az oltalmazottaknak joguk van szinte bármire, amire egy magyar állampolgárnak."

Egy nagy túrót! Kezdésképpen: szavazati joguk sincs! Munkát vállalhat engedéllyel! A szénnészidott eü ellátásra is jogosult. Ennyi.

"Ezt az emberi jogot és ezt a hatósági döntést kérdőjelezte meg egy fideszes képviselő."

Nem kérdőjelezte meg! Az ottani üdültetést kérdőjelezte meg.

"A státuszt 3 évre kapták meg, mert valóban halál fenyegetné, ha visszatoloncolnák őket a hazájukba."

Hazudsz! Egyszerűen csak hazudsz! Nem a hazájukból jöttek, hanem Szerbiából. Szerbiában milyen veszély fenyegeti őket a szar körülményeken kívül???

"Ezek az emberek és gyermekeik komoly traumán estek át az elmúlt évek alatt."

És ehhez a keszthelyieknek mi a franc köze van??? És ennek a zsohárnak???

"Ennek ellenére jó lenne őket valamennyire integrálni a magyar társadalomba."

Ez egy hülyeség a részedről! Közönséges ostobaság! Miért kéne őket integrálni a társadalomba??? Ha már itt vannak, kapnak védelmet, ellátást, szállást. És ha otthon javul a helyzet, mehetnek vissza Isten hírével! De ennek nem feltétele, hogy a magyar társadalomba integrálják őket! Ne szórakozz már!

"De hogyan integrálódjanak, ha az emberek ennyire élutasítóak? Miért is?"

Lehetőleg sehogy. Ők se akarják, mi sem. Tiszta helyzet.

"Évek óta kb. 40 ezer muszlim él Magyarországon. Volt velük probléma? Nem!"

Szerencsére nincsenek annyian. És azért nincs velük probléma (egyébként van), mert nincsenek hozzá elegen! Nincs társadalmi bázisuk, az egyházuk qrvagyenge. Szerencsére nincsenek mecsetjeik és nincs szervezettségük! Ezért nincs velük probléma.

Van egy öngyújtó a lakásban. Gáz is van benne. Sőt, még villany is van a lakásban. Volt probléma? Nem. Na, akkor miért nincs a lakásban 15 köbméter gáz és egy piezo hangszórósor is??? Na, ennyi értelme van annak, amit írtál!

"Miért fáj egy fideszes képviselőnek, hogy 3 oltalmazott család a kicsi gyerekeikkel pihenjen kicsit a Balcsin?"

Miért ne fájhatna neki, ha a választóinak is fáj? De viszakérdezek: ennek a molnárnak miért fáj, ha nem akarunk itt egyetlen migri koszlidércet sem???
Vagy ez nem 'píszí'???
Kamp.

TewiII 2017.08.07. 13:06:21

@Kampfer:

Csak kérdezem, hány millárdot is basztatok el a migráns gyűlöltető propagandára, úgy összesen? Csak a kamu kvóta népszavazás volt 16 millárd, az előtte-utána-azóta zajló permanens hisztériakeltő propaganda összesen simán megvolt 100 millárd is. És még nincs vége!

Hát igen bazdmeg, ebből a pénzből rengeteg mindent rendbe lehetett volna tenni az egészségügyben.

Amikor majd te vagy egy családtagod bekerül egy jó magyar kórházba és szembesülsz az állapotokkal, akkor gondolj majd büszkén a "Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén" és hasonló, roppant fontos plakátokra és azok árára.

TewiII 2017.08.07. 13:07:27

@Mauzli: Erre mit válaszolják? Agymosottság felsőfokon...
Érveid nincsenek pupák? Vagy még várod a szöveget a központból?

TewiII 2017.08.07. 13:08:38

@A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok:

Milyen 99%???? A magyarok többsége NEM VETT RÉSZT A KAMU NÉPSZAVAZÁSOTOKON!

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 13:09:44

@TewiII:

És Soros mennyit baszott el migránssimogatásra, a valódi civileknek járó Norvég pénzekből pl ?
Az álcivil szervezetei kirabolják a valóban tenni akaró civileket, és elköltik az összes pénzt migránsseggnyalásra.

Megjegyzem nem lehet elég pénzt elkölteni arra, hogy a muszlim honfoglalókat megállítsuk !

Ugyanis az életterünk a tét !
Soros csikák kevesen vagytok, azért nyüszítetek.

Megjegyzem a Nyugat-Európai cimboráid se lelkesednek muszlimokért ahogy látom:
index.hu/kulfold/2017/07/12/menekult_migrans_olaszorszag_aradat_problema/
...
A helyzetre az osztrákok is reagáltak, a védelmi minisztérium páncélozott járműveket indított az olasz határ felé, a védelmi miniszter pedig arról beszélt, hogy az osztrák hadsereg „támogató műveleti tevékenységére” számít az olasz határon, és összesen 750 katona áll készen határvédelmi feladatokra.
...
Svájc is megerősítette a déli határát, a franciák is kutyákkal és drónokkal őrzik az olasz határt az összegyűlt migránsok ellen Ventimigliánál, az „olasz mini-Calais-nál
...
És ha ez nem lenne elég baj az olaszoknak, közben az afrikai bevándorlók kőkemény maffiát építettek maguknak, írja a Newsweek. A Fekete Fejsze nevű, nigériaiakból álló szervezetet 2016-ban felszámolták a hatóságok, de máris a helyükbe léptek a Vikingek.
Ők a Cosa Nostrával összejátszva az elkeseredett menekülteket próbálják behúzni a „családba”, illetve jó bizniszt csinálnak a menekültcsempészettel és a szexmunkáshálózat működtetésével.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 13:11:07

@TewiII:

A nem szavazókkal takaródzik a 2%-os agynélküli Soros csicska hadsereg ?
Ennyire legalja vagytok ?

Aztán miből gondolod, hogy a nem szavazók migráns seggeket nyalnak, mint te ?

TewiII 2017.08.07. 13:12:55

@Nyomortelepy: A külföldi turisták nem estek át az orábni agymosáson, semmi bajuk a "színes népséggel". Már csak azért sem, mert jórészt ők is azok. Nem gyanús, hogy a legnagyobb idegengyűlölet pont K-Európában van, ahol mondjuk migráns egy darab sincs, fasiszta politikus viszont annál több? Nem gyanús, hogy nyugaton sorra buknak a széljobb pártok, senki nem vevő a gyűlölködő porpagandára?

Vicces lesz nézni, ahogy majd odamész egy fekete angolhoz és közlöd vele, hogy "takarodj innen te büdös migráns, mer' elijeszted a külföldi turistákat!"

Nyomorult szánalmasak vagytok.

ZX 2017.08.07. 13:14:09

@Ballib cenzúrázók réme 25: Még szerencse, hogy te legalább képeslapon láttál migránst.

Attilajukkaja 2017.08.07. 13:15:19

@Sátán meg a Jocó:
"miből gondolod, hogy nekik bármire is JOGUK lenne?
Kinek képzeled magad? :D"
Ez ugye most csak szarkazmus? ;o)

@Nyomortelepy:
"Kinek lenne jó? Mert ők többségükben nem akarnak, valószínűleg nem is tudnának integrálódni"
A magyar társadalomnak lenne jó. Kinek másnak? De úgy lehetetlenség integrálódni, ha mindenhol csak habzó szájú fidesznyikekkel találják szembe magukat.
Itt már évek óta 40 ezer muszlimmal élünk együtt, te meg 1200 menekült miatt hőbörögsz. :o))))

TewiII 2017.08.07. 13:16:04

@Ballib cenzúrázók réme 25:

A népszavazás arról szólt, hogy támogatni kell a kormány álláspontját, különben jön a migráns armageddon. Ezzel volt teleplakátolva az egész ország, ez üvöltött minden rádióból, tévéből megállás nélkül.

Aki nem ment el népszavazni, az elég egyértelműen nem értett egyet azzal az állásponttal, hogy "el kell menni nenmmel szavazni, különben jön a migráns armageddon".

Ez elég egyszerű, talán neked is maradt még annyi - szarrá nem mosott - agysejted, amivel fel bírod fogni.

nick papagiorgo 2017.08.07. 13:16:53

@Attilajukkaja:
nem arról van szó, hogy mihez van joguk, és mihez nincs.

Arról van szó, hogy a Migration Aid kitalált valamit (hogy egy kölcsönkapott telken majd embereket nyaraltat), és ha bárkinek ez ellen kifogása van, akkor az valami náci, faszista, mittudomén.

Pedig több sebből is vérzik a dolog:
- A helyieket meg sem kérdezték, hogy mit szólnak ehhez az ötlethez - (te sem szeretnéd ha pl a szomszédod diszkót kezdene üzemeltetni a te megkérdezésed nélkül, mert nem tudsz aludni a zajtól stb.)
- Mások is megjegyezték, hogy egy szervezett üdültetés nem olyan, hogy befogadod a barátodat 1-2 napra - ehhez önkormányzati stb. engedélyek kellenek, ezek hol vannak? Mert hogy a polgármester a Zalai Híradóból értesült erről az egészről.

Nagyon úgy néz ki, hogy ezt az egészet a Migration Aid sima polgárpukkasztásból találta ki, merthogy előtte nem egyeztetett senkivel. És most élvezik, hogy felkorbácsolták az indulatokat.

A másik megoldás az, hogy ők szimplán ilyen hülyék, tehát úgy gondolták, hogy mindenféle egyeztetés stb. nélkül belevágnak ebbe az egészbe, "lesz ami lesz" alapon. Aztán ha valakinek nem tetszik, megint csak majd jól felkorbácsolják az indulatokat.

Akármelyik is, sikerült elérni.

chrisred 2017.08.07. 13:16:54

@Ballib cenzúrázók réme 25: Akár Soros csicska, akár Orbán csicska valaki, a lényeg az, hogy az emberek többségének véleményéről fogalma sem lehet.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 13:19:07

@TewiII:

Ezt kell mindenáron elkerülnünk:

hu.wikipedia.org/wiki/Az_iszl%C3%A1m_Eur%C3%B3p%C3%A1ban
Európában 2010-ben a Pew Forum kutatása szerint 44,138,000 muszlim élt (ebből Európai Unió: 43%), ez Európa lakosságának 6%-a. Ez a szám 58,209,000-re fog nőni 2030-ra, ami 8%-át fogja majd kitenni a lakosságnak. Az ok egyrészt a Nyugat-Európa felé irányuló bevándorlás a muszlim többségű országokból, másrészt pedig a már letelepült muszlim közösségek magasabb termékenységi rátája az elöregedő európaiakéval szemben. Franciaország, Belgium, Ausztria és Svédország lakosságának kb. 10%-a fogja követni az iszlám vallást és az európai muszlimok 53%-a már az Unióban fog élni.

TewiII 2017.08.07. 13:19:35

@maxval a mélyelemző birca:

Itt viszont nem iszlámistákról, hanem menekültekről van szó. Akik amúgy pont az iszlámisták elől menekülnek.

A nép pedig nem szavazott érvényesen a kérdésben, az viszont kijelenthető, hogy a nép többsége nem értett egyett az orbáni propagandával, hiszen a brutális mértékű propaganda ellenére se vett részt a kormány kamu népszavazásán.

Amúgy hány ballibet irtottál már ki a héten? Írtad korábban, hogy ez a terved, hogy haladsz vele?

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 13:21:18

@chrisred:

De lehet. Csak a Soros csicskák egész egyszerűen hazudnak, a nem szavazók véleményét illetően.

Erre találták ki a közvéleménykutatást pl, hogy az emberek többségének a véleményét megmérjék, hibahatáron belül.

És az ország 90%-a a Soros csicskák minden igyekezete ellenére nem kér a muszlimokból, és ez így van jól.

Karipapa01 2017.08.07. 13:21:39

@Ballib cenzúrázók réme 25: "És Soros mennyit baszott el migránssimogatásra, a valódi civileknek járó Norvég pénzekből pl ?"
Se3mennyit! Soros a saját pénzéből "baszott el" (a szavaiddal élve) jó sokat. Neked meg semmi közöd hozzá

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 13:22:58

@TewiII:

Ezek között nincs egy menekült se.

Muszlim honfoglaló horda jön az EU-ba és megszállják azokat az országokat, ahol hagyják őket.

Mi nem hagyjuk, és te ettől nagyon ideges vagy, de ez leszarható magasról. :DDD

Midnight Run 2017.08.07. 13:23:44

@maxval a mélyelemző birca: Pontosan így van. Az én olvasatomban a mostani politika célja Magyarország gyorsított kihalása. Nézzük csak miként:

- Alacsony bérek fenntartása. Cél: hagyják el a fiatalok az országot.
- Alacsony kiadás az oktatásra. Cél: alacsony bérek maradjanak.
- Gyenge egészségügy. Cél: a mortalitás növelése.
- Migránsok be nem engedése. Cél: a teljes őslakosság gyorsabb csökkenése.
- Gyűlölkődés és alacsony gazdasági növekedés fenntartása. Cél: aki kint van, az se jöjjön haza.

TewiII 2017.08.07. 13:23:59

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Ez az amit mindenképp el kell kerülnünk:

"A tavalyi elbukott puccs - az egyszerűség kedvéért nevezzük így, bár vannak kételyeim - óta a török kormány 965 törökországi vállalat legalább 11 milliárd dollárnyi (csaknem 3000 milliárd forintnyi) vagyonát foglalta le arra hivatkozva, hogy az összesen 46357 embert foglalkoztató cégeknek közük lehet ahhoz a Fethullah Gülenhez, aki egykor Erdogan szövetségese volt, most viszont az elsőszámú bűnbak Törökország minden szenvedéséért, akit egyben az állítólagos puccs szervezőjének is tartanak.

A puccs után kezdődött tisztogatásokban ezidáig 140 ezernél több embert, tanárokat, katonákat, tudósokat, újságírókat, bírókat, köztisztviselőket vettek őrizetbe. A puccs óta Erdogan rendeletekkel kormányozza országát, és nemrég új, elnöki hatalmát kontroll nélkül kiterjesztő alkotmányt is elfogadtatott egy nagyon szoros eredménnyel zárult népszavazáson, ahol a győzelme alapvetően a külföldön leadott szavazatokon múlt."

444.hu/2017/07/07/a-torok-kormany-a-puccs-ota-eltelt-egy-evben-mar-11-milliard-dollarnyi-vagyont-kobzott-el

Orbán pedig nyilvánvalóan erre készül itthon is, ezt alapozza a Sorosozás, civilek megbélyegzése, minden.

A muszlimokkal semmi baj nincs, semmi veszélyt nem jelentenek.

Az olyan fasiszta diktárok mint Orbán, viszont az ország végét jelentik.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 13:24:27

@Karipapa01:

Természetesen hazudsz, mint minden Soros csicska. Soros és álciviljei ellopják a valódi civielknek járó pénzeket, és ebből hülyítik a ballibeket, szerencsére, még őket is kevés sikerrel.

mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/soros-behalozta-a-civileket-1249601
Nemcsak Magyarországon, hanem a többi közép- és kelet-európai országban is az Egyesült Államok, illetve Soros György spekuláns pénzelte, alapította a norvég „civil” pénzek szétosztását felügyelő szervezeteket – derítette ki lapunk.
Romániában például a Román Ökotárs Alapítvány az egyik pénzosztó, melynek a magyar Ökotársból ismert volt LMP-s politikus, Foltányi Zsuzsa is tagja. A másik pénzosztó szervezet a Civil Társadalom Fejlesztési Alapítvány, amelynek vezetője, Catalin R. Cretu,korábban a New York-i és a Columbia Egyetemen tanult, és a HSBC Bank USA-nál töltött be vezető pozíciót. Lengyelországban a Soros György által 1988-ban alapított Báthory István Alapítvány osztja a norvég „civil” pénzeket. Észtországban a Nyílt Észt Alapítvány felügyeli a támogatások megfelelő kezekbe juttatását, ezt a szervezetet is Soros hozta létre 1990-ben, és része az amerikai spekulánshoz köthető Nyílt Társadalom Alapítványok hálózatának.

TewiII 2017.08.07. 13:26:20

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Nem agymosottka, nem ti nem hagyjátok, hanem ŐK NEM AKARNAK IDEJÖNNI! SENKI NEM AKAR IDE JÖNNI, INNEN MINDENKI CSAK MENEKÜL!

Soha nem is akartak, hisz nem hülyék. Minek jönne egy menekült egy olyan országba, ahonnan a saját népe is menekül?

De rettegj csak mint a fosógalamb!

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 13:27:35

@TewiII:
Marhaság.

Soros az EU-ban puccsokat szervez, kormányokat dönt be, hogy bagóért megszerezze az erőforrásokat.
Pl Ukrajnában a gáz üzletágat, már bezsebelték, az hogy Ukrajna fele elveszett, és Ukrajna élhetetlen lett azt magasról lezsarják az ügynökei.
Ott már a Soros csicskák uralkodnak, meg is látszik az eredmény:

lovasistvan.hu/2016/08/21/soros-2014-ben-ukrajna-ura-volt-miert-nem-hal-meg-hogy-csatlakozzon-aldozataihoz/
A pénzügyi-politikai portál a napokban a DCLeak-en elérhetővé tett Soros-dokumentumok alapján bemutatja, hogy Soros 2014-ben Ukrajna ura volt. Soros az illegális Majdan-puccs után a kijevi amerikai nagykövettől, Geoffrey Pyattól kezdve az ukrán miniszterekig szoros kapcsolatban volt. Soros elsőrendű célja az volt, hogy aláaknázza az orosz befolyást és kulturális kapcsolatokat. Az egyik ilyen nyilvánosságra került dokumentum címe: „Reggeli Geoffrey amerikai nagykövettel”. A 2014. március 31-i reggelin több vezető ukrán politikus és tanácsadó vett részt. A nagykövet szó szerint ekkor felkéri Sorost, hogy vegye a dolgokat a kezébe. (A portálon ott vannak a szó szerinti idézetek és linkek.)

Midnight Run 2017.08.07. 13:28:19

@Ballib cenzúrázók réme 25: Te ha jól olvasom, amit írsz, akkor 8%-nyi muszlim kisebbségtől kell a 92%-nak megíjedni?
Az én olvasatomban a 92%-nyi többséggel van a baj, ha a 8%-nyi, gazdaságilag inkább szegény, kisebbség zsarolni tud.

Nyomortelepy 2017.08.07. 13:28:31

@Attilajukkaja:
Persze, a magyar társadalomnak nagyon jó ha idejönnek a migrincsek, csak még nem tud róla. Mondjuk te is elég ffukarul bántál eddig az érvekkel. Marad az, hogy "jó, mert én tudom, és kész"

Ezeket a világmegváltó ideákat viszont már ismerjük jól

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 13:29:47

@TewiII:

Ha igazad lenne, akkor nem vernéd a nyálad, hogy fogadjunk be muszlim honfoglalókat.

Megjegyzem mindenki emlékszik arra, mi volt a Keletinél, amíg nem volt kerítés.

Hogy muszlim honfoglalók tobzódtak az országban, és az osztrákok és németek szedették le őket a vonatokról a magyar rendőrökkel.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 13:32:10

@Midnight Run:

"Az én olvasatomban a 92%-nyi többséggel van a baj, ha a 8%-nyi, gazdaságilag inkább szegény, kisebbség zsarolni tud."

Ezt kérdezd meg a Franciáktól, ahol a 8%-nyi muszlim horda hetente gyújt fel városokat.
Hogy miért hagyják ?

Én speciel nem szeretnék találgatni, és kísérletezni, hogy vajh mi hagyjuk-e majd, ha már 10% lesz az országban a muszli lakosság aránya.

Jobb így a 0.1%. Békésebb, és biztonságosabb.
Igaz a Soros csicskák szemét csípi, de az is leszarható.

Attilajukkaja 2017.08.07. 13:32:58

@Kampfer:
"Egy nagy túrót! Kezdésképpen: szavazati joguk sincs! Munkát vállalhat engedéllyel! A szénnészidott eü ellátásra is jogosult. Ennyi."
Te tudod értelmezni azt, amit olvasol? Mit gondolsz, miért írtam, hogy SZINTE mindenhez joguk van? Számukra jelenleg az, hogy nem választhatnak vagy nem választhatóak, nem számít. Szóval vissza egy picit azzal a túrózással!

"Nem kérdőjelezte meg! Az ottani üdültetést kérdőjelezte meg."
De igen! Az oltalmazottak szabadon mozoghatnak az országban és ott üdülhetnek, ahol akarnak. Ebbe egy fidesznyiknek nem lehet beleszólása.

"Hazudsz! Egyszerűen csak hazudsz! Nem a hazájukból jöttek, hanem Szerbiából. Szerbiában milyen veszély fenyegeti őket a szar körülményeken kívül???"
Picit próbáld meg visszafogni magad, mert kezdesz nevetségessé válni. Nem Szerbiából jöttek, hanem Szerbián keresztül.

"És ehhez a keszthelyieknek mi a franc köze van??? És ennek a zsohárnak???"
A keszthelyieknek semmi közük hozzá, ahogy ahhoz sincs, hogy ki üdül náluk teljesen törvényes módon.
Amúgy mi az a zsóhár?

"Ez egy hülyeség a részedről! Közönséges ostobaság! Miért kéne őket integrálni a társadalomba??? "
Látom, nem érted. Ugyanazért, amiért annak idején a magyarok integrálták a nem keresztény kunokat és jászokat is. Emberhiány miatt.

"Lehetőleg sehogy. Ők se akarják, mi sem. "
Honnan tudod? Talán Habony mondta neked?

"Szerencsére nincsenek annyian."
De! :o)

"Nincs társadalmi bázisuk, az egyházuk qrvagyenge. Szerencsére nincsenek mecsetjeik és nincs szervezettségük!"
Látom, nagyon tájékozott vagy az itthoni muszlim közösség felől. :o)))))

"Miért ne fájhatna neki, ha a választóinak is fáj?"
A választóknak sem fájna, ha ez a fidesznyik nem beszélné tele a fejüket szeméttel. Ők észre sem vették volna azt a 3 családot. Most meg olyasmikkel fenyegetőznek, hogy inkább előre felgyújtják a három faházat, amit kibéreltek nekik, minthogy odamenjen néhány oltalmazott család. Neked ez a hisztéria normálisnak tűnik?

"ennek a molnárnak miért fáj, ha nem akarunk itt egyetlen migri koszlidércet sem??? "
Koszlidércet? Mégis hogy beszélsz te emberekről? Molnár pedig azért nyomja ezt a sorosozást, hogy jól feküdjön Orbánnál. Ez egyértelmű!!!!

ZX 2017.08.07. 13:33:48

@Ballib cenzúrázók réme 25: Még szerencse, hogy anno nem volt népszavazás. Szerinted hányan szavaztak volna arra, hogy a nyilazó magyarokat ne engedjük be? :)

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 13:34:28

@Midnight Run:

"- Migránsok be nem engedése. Cél: a teljes őslakosság gyorsabb csökkenése. "

Már boccs, de ez épp ellenkező előjellel igaz.
Az őslakosság ott csökken gyorsan, ahol beengedik őket.

Franciáknál, Dánoknál már egész városrészeket raboltak el az őslakosoktól, és erőltetik a Sáriát az ott élőkre a muszlim honfoglalók.

Nyomortelepy 2017.08.07. 13:34:30

@TewiII:
Turistaként bárki jöhet, nem a bőrszínekkel van itt a baj, hanem hogy a helyi bűnözés meg az alvilág eléggé szorosan kötődik egyes színes etnikumokhoz. Ha már az angliai feketebőrűeket hoztad fel angol mintaturistaként, gondolom tisztában vagy vele, hogy az UK fekete férfi lakosságának 40%-a szerepel a bűnügyi nyilvántartásban?

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 13:35:52

@ZX:

A hasonlat teljes mértékben jogos.

Pont úgy járunk, ha nem védjük meg magunkat a muszlim honfoglalóktól, ahogy azok jártak, akik a mi honfoglalásunk előtt itt éltek.

Azaz vagy asszimilálódtak, vagy megdöglöttek.

És nekem egyikhez sincs kedvem.

Karipapa01 2017.08.07. 13:36:36

@Ballib cenzúrázók réme 25: Te hazudsz! Amit itt leírtál óriási csúsztatás!

rasztaszív 2017.08.07. 13:37:07

ennyit a fideszről,meg a kereszténységről...

ZX 2017.08.07. 13:39:30

@Ballib cenzúrázók réme 25: Még szerencse, hogy nem jártál Franciaországban mostanában, mert akkor nem tudnád itt hazudozni, hogy hetente gyújtanak fel városokat.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 13:39:30

@Karipapa01:

Nyomon követhető hogy mely országokban mely szervezetek osztják a Norvég pénzeket.

És konkrétan láthatod, hogy mindenhol Soros csicskái nyúlják le az összes pénzt a valódi civilek elől.

Persze tagadni a tényeket lehet, csak nem érdemes.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 13:41:14

@ZX:

Az internet korszakában már nincs szükség a jelenlétre, ahhoz hogy tudd mi zajlik a világban.

Javaslom az itt fellelhető leírásokat, képeket, és videókat nézd át alaposan:

www.gatestoneinstitute.org/10404/france-no-go-zones

ZX 2017.08.07. 13:46:45

@Ballib cenzúrázók réme 25: Az internet korában mindenki olyan videot gyárt amilyet akarr. ld. hírhamisító M1 TV. Én meg úgy vagyok vele, hogy a saját szememnek és tapasztalatomnak hiszek. Mari néni jobban parázik olyasvalakitől akit még életében nem látott, mint én akik jártam köztük nem egyszer.

Midnight Run 2017.08.07. 13:51:41

@Ballib cenzúrázók réme 25: Érdekes. Pont a lengyeleknél meg nálunk csökken a lakosság. Ezekből az országokból a muszlimokkal teli nyugatra mennek az emberek.

Vakok ezek vagy ostobák hogy nem a "tiszta", muszlimmentes őshazába maradnak. Vajon miért? Csak nem Gyurka van itt is a háttérben?

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 13:51:51

@ZX:

Mari néni inkább annak hisz, akit a muszlimok megerőszakoltak, megvertek, kiraboltak, ...
és beszámol erről részletesen egy hírportálon, mint neked, és a többi Soros bérenc beszámolóinak.

Értem hogy ez problémás számodra, de a hitelességeden nem javít.

Karipapa01 2017.08.07. 13:52:09

@Ballib cenzúrázók réme 25: Na idefigyelj barátom! Én már évek óta szinte minden hónapban egy szerény összeggel (lehetőségeim szerint) támogatok egy olyan szervezetet, amelyik hajléktalanokat segít! Időnként kapok köszönőleveleket, értesítéseket, hogy a rendelkezésükre álló összeget mir költötték és ennyi az összes kapcsolat. Nem én alapítottam, azt sem tudom, hogy személy szerint kik dolgoznak ott, nem irányítok semmit. És mindegy, hogy az mno sejtetni engedi, hogy "ezt a szervezetet is Soros hozta létre 1990-ben, és része az amerikai spekulánshoz köthető Nyílt Társadalom Alapítványok hálózatának." Tudom, van HAARP, meg CHEMTRAIL, meg UFO, meg világvége, meg migránsinvázió, de azért maradjunk a realitások talaján.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 13:54:30

@Midnight Run:

Attól hogy itt csökken az őslakosság száma, ott nem fog nőni, ha odamennek az itteni őslakosok.

Persze értem hogy váltogatod az "őslakos", és "lakos" szavakat, mint más az alsógatyát, hogy a leírt baromságaid komolynak tűnjenek, de ugyanolyan röhejes, mint elsőre a hazugságod.

chrisred 2017.08.07. 13:54:56

@Ballib cenzúrázók réme 25: Lehet, hogy erre találták ki a közvéleménykutatást, de a gyakorlatban a közvélemény befolyásolására használják.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 13:56:05

@Karipapa01:

Azzal semmi problémám nem lenne, ha a magadfajta agyholattak pénzéből sáfárkodna Soros és a migránsseggnyaló csicskái.

De sajna a valódi civileknek járó Norvég pénzeket is ellopják ahogyan azt olvashatod.

ZX 2017.08.07. 13:56:29

@Ballib cenzúrázók réme 25: Persze, hogy elhiszi, mert az arcába toljátok nap mint nap a hazugságaitokat. Ha Mari néni ettől nem lenne befosva, hanem elutazna, hogy a saját szemével győzödjön meg róla, akkor rájönne, hogy a fele sem igaz annak amit lát a tv-ben újságban.

maxval a mélyelemző birca · http://bircahang.org 2017.08.07. 13:56:42

@TewiII:

Nem szoktam embereket, de állítokat se irtani. Ez liberó szokás.

maxval a mélyelemző birca · http://bircahang.org 2017.08.07. 13:57:41

@TewiII:

"A nép pedig nem szavazott érvényesen a kérdésben, az viszont kijelenthető, hogy a nép többsége nem értett egyett az orbáni propagandával, hiszen a brutális mértékű propaganda ellenére se vett részt a kormány kamu népszavazásán."

Ellenkezőleg. Ez azt jelenti: a nép nem döntött, azaz visszaszál a döntés joga a parlamentre.

ZX 2017.08.07. 13:57:44

@Ballib cenzúrázók réme 25: Azt a kormány szerette volna ellopni. Nem sikerült. Pedig még rendőröket is küldtek.

maxval a mélyelemző birca · http://bircahang.org 2017.08.07. 13:59:52

@Midnight Run:

"Alacsony bérek fenntartása. Cél: hagyják el a fiatalok az országot."

Ez Brüsszel érdeke és célja.

"Alacsony kiadás az oktatásra. Cél: alacsony bérek maradjanak."

Ez is a nagytőke érdeke.

"Gyenge egészségügy. Cél: a mortalitás növelése."

Jó az egészségügy.

"Migránsok be nem engedése. Cél: a teljes őslakosság gyorsabb csökkenése."

Van sok legális migráns Mo-on, semmi gond ezzel. Illegálisokból meg 1 is sok.

"Gyűlölkődés és alacsony gazdasági növekedés fenntartása. Cél: aki kint van, az se jöjjön haza."

Ez is csak a nyugati zsírkulákok érdeke.

Midnight Run 2017.08.07. 14:00:20

@Ballib cenzúrázók réme 25: Te miben hazudok én? Az, hogy a lengyelek és a magyarok elmentek otthonról és a muszlimokkal teli Németországba meg Angliába mentek, na ebben mi a hazugság.

Ja és képzeld Londonnak muszlim a főpolgármestere. A helyi Tarlós nem valami lord, hanem Sadiq és a egy paki bevándorló gyereke. És nézd csodát, London nincs lángokban...

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 14:02:08

@chrisred:

A közvéleménykutatást, éppen azért mivel alkalmasak a közvélemény manipulálására, minden politikai szervezet végeztet.

A mért értékek ritkán mutatnak óriási eltéréseket, általában 4-5%-os eltérést mutatnak, a különböző preferenciával rendelkező mérést végző kutatások. (A 4-5% egyébként statisztikailag sok, de a lényeget tekintve nem az.)

Azaz tekinthetjük nyugodtan ténynek hogy Magyarországon az emberek elsöprő többsége nem kér a migráns hordából, hisz minden közvélemény kutatás ezt igazolja.

Midnight Run 2017.08.07. 14:02:23

@maxval a mélyelemző birca: Kik a zsírkulákok? Ezt a kifejezést még nem hallottam?

Ja és Orbánék tartják lent az oktatásra fordított költségeket. Ezek szerint ők a nagytőke érdekeit követik?

Esetleg ők a már említett zsírkulákok?

megamedve 2017.08.07. 14:03:05

Nem olvastam végig az összes kommentet, csak a magam véleményét írom ide:
gusztustalan féreg minden olyan ember, aki azt a néhány meggyötört szerencsétlent is képes meghurcolni, aki még ennek a geci hordának is átment az ellenőrzésén, és végre történne velük valami jó is.
A sok köcsög fideszköpőcsészének (merthogy mi mások) el kellene gondolkozni azon, hogy hány és milyen szeméttrágya jött be ebbe az országba a "letelepülési kötvény"-nek hívott korrupciós megacsaláson át, ahol 30 milla kölcsönadásáért akár maga Bin Laden is nyaralhatna a keszthelyi libáson, és ki kellene végre venni a fejüket a szaharából.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 14:03:17

@Midnight Run:

Már leírtam miben hazudtál:

----

"- Migránsok be nem engedése. Cél: a teljes őslakosság gyorsabb csökkenése. "

Már boccs, de ez épp ellenkező előjellel igaz.
Az őslakosság ott csökken gyorsan, ahol beengedik őket.

Franciáknál, Dánoknál már egész városrészeket raboltak el az őslakosoktól, és erőltetik a Sáriát az ott élőkre a muszlim honfoglalók.

Karipapa01 2017.08.07. 14:04:52

@maxval a mélyelemző birca: Birka az ég áldjon meg! Kinek mi az érdeke? Mészárosnak, Orbánnak, Vajnának... és soroljam még?... az az érdeke, hogy minél magasabb bért fizessen? Akkor miért nem teszi??? Mert a Soros nem engedi? Dugulj el Péklapát, ha értelmeset nem tudsz mondani, inkább maradj csendben.

ZX 2017.08.07. 14:05:53

@maxval a mélyelemző birca: "Jó az egészségügy."

Hol? Nyugat Európában? Ott jó.

""Alacsony kiadás az oktatásra. Cél: alacsony bérek maradjanak."

Ez is a nagytőke érdeke."

Ezek szerint Orbánék a nagytőkések.

Kampfer 2017.08.07. 14:07:36

@Attilajukkaja: "Te tudod értelmezni azt, amit olvasol? Mit gondolsz, miért írtam, hogy SZINTE mindenhez joguk van? Számukra jelenleg az, hogy nem választhatnak vagy nem választhatóak, nem számít. Szóval vissza egy picit azzal a túrózással!"

És meg is érkeztünk. Tehát ha ők nem szavaznak, nem választanak, akkor az a magyarok belügye, ha olyan politikai erőt támogatnak, amely azt képviseli, hogy itt egy migri sem lehet! Ez ilyen... Az a jó migri, amelyik nincs itt! És akkor az üdültetése sem kérdés...

"Az oltalmazottak szabadon mozoghatnak az országban és ott üdülhetnek, ahol akarnak. Ebbe egy fidesznyiknek nem lehet beleszólása."

Ez nem fidesz-nem fidesz kérdés, te ostoba! Hatóságnak jogköre van üdültetést végző intézményt felügyeljen. Egy üdülőövezetben működő magánüdülőt is szinte minden hatóság ellenőrizhet (NAV, NÉBIH, kormányhivatalok, tűzoltóság stb.)! Nemrég jöttünk meg a balatoni üdülésből, családi jóbarátnak van egy kisebb szállója. Ódákat zengett ezekről a vizsgálatokról, engedélyekről! Anno hónapokat járt a hivatalokba a különböző engedélyekért! És rendezvényt is pl. az önkormányzat csendrendeletének megfelelően tarthat kizárólag! De ez csak néhány példa... Idegenrendészetet nem is említettem!

"Picit próbáld meg visszafogni magad, mert kezdesz nevetségessé válni. Nem Szerbiából jöttek, hanem Szerbián keresztül."

Pedig téged szoktak elhajtani a francba az ostobaságoddal és a kekeckedéseiddel, kisjukka! Tehát Szerbián keresztül jöttek? Értem. Akkor a vonatkozó nemzetközi egyezmények szerint hol jogosultak menekültstátuszra, te nagyeszű??? Szerbiában mi fenyegeti őket??? Idézd kérlek szó szerint a vonatkozó egyezmény ezt leíró szakaszát! Előre is köszönöm!!!

"A keszthelyieknek semmi közük hozzá, ahogy ahhoz sincs, hogy ki üdül náluk teljesen törvényes módon."

Ahhoz, hogy egy rakat buckalakó feltűnik az utcáikon, bőven van közül! Sőt! Akár hatósági vizsgálatot és közbenjárást is kérhetnek! Ha társasházban élnél és nem a hegyvidéken, akkor erről is több fogalmad lehetne! Ti. hogy mennyire van köze a közösséget érintő kérdésekhez az egyes embereknek!

"Amúgy mi az a zsóhár?"

A zsohár? Én arra a zsohárzsuzsanna nevű képződményre utaltam. Hogy az mi? Egy átok, egy szakadék semmirevaló! Szerintem...! Egy migrisimogató áruló. Ez a magánvéleményem azzal a lénnyel kapcsolatban.

"Látom, nem érted. Ugyanazért, amiért annak idején a magyarok integrálták a nem keresztény kunokat és jászokat is. Emberhiány miatt."

Én nem értem...? Szegény kisjukka... Emberhiány miatt??? Inkább legyünk kevesen, de egy ilyen migri se legyen még a közelünkben sem! A népességcsökkenés egy probléma. Kezelhető. Jobb egy csökkenő népesség problémáját orvosolni, mint visszafordíthatatlan hülyeségekbe fogni! Ha ezek ide bekerülnek, akkor soha az életben nem tudod őket kivágni innen! Ezért nem szabad még a lehetőséget sem megadni annak, hogy akár csak itt 'üdülgessenek'! Veszélyes, káros és nem visszafordítható.
Mellesleg, a kunokról azért olvasgassál korabeli magyar leírásokat! És még csak Kötöny vezér meggyilkolásáig sem kell visszamenned a sztoriban! Mellesleg, a kunokkal, jászokkal sikerült a projekt. Drága volt az ára, de sikerült! A cigányokkal nem. Azt a hibát már viseljük! A szírekkel, afgánokkal, pakikkal, szomálikkal és egyéb koszlidércekkel legalább olyan rosszul járnánk, ha nem rosszabbul! Ezt ne kockáztassuk meg!

"Honnan tudod? Talán Habony mondta neked?"

Nekem biztos nem. Semmi szükségem a Habonyra, véleményt saját magam is ki tudok alakítani! Tudod: én a saját lakókörnyezetemben tapasztaltam meg ezeket a migri patkányokat, nem a hegyvidéki nappaliban néztem a híradóban, ahogy te...!

"De! :o)"

Mondom, hogy butuska vagy! A hivatalos 6-7 ezres adat sem valós (muszlim közösségek adatai), valahol a 18-25 ezres létszám a valós. Ezt módosíthatja a tartósan itt élő nem magyar állampolgár muszlimok száma is. De nemzetbiztonsági szempontból ez kezelhető! Amit te szeretnél, az halálos veszély lenne az ország és a társadalom számára!

"Látom, nagyon tájékozott vagy az itthoni muszlim közösség felől."

Egyrészt igen. Másrészt, amit leírtam neked, azok alapvetések. Olyan evidenciák, amely minden rendvédelemmel és állambiztonsággal foglalkozó szakember számára nyilvánvaló. Nem mindegy, hogy milyen erőforrásokat köt le egy közösség felügyelete, ellenőrzése. A jelenlegire még van kapacitás.

"A választóknak sem fájna, ha ez a fidesznyik nem beszélné tele a fejüket szeméttel."

Ostoba vagy! Nincs szükség fideszre egy véleményhez! Ahogy Habonyra sem!

"Koszlidércet? Mégis hogy beszélsz te emberekről?"

Ahogy megérdemlik! Mint írtam, volt szerencsétlenségem megtapasztalni ezeket! Közvetlenül! Eljátszották a lehetőséget, hogy emberként tekintsek rájuk! A szememben ezek nem emberek, közönséges bűnöző migrik, koszlidércek! Sajnálom, hogy itt vannak, hogy beengedtük őket és remélem, hogy egyszer végre aknamezők és falak, géppuskások, pszh-k állnak majd velük szemben! Tettek érte, hogy így érezzem! Propaganda nélkül is!
Kamp.

Proud Mary 2017.08.07. 14:07:37

@ZX: röhej, h úgy osztod az "észt", h olyan alap fogalmakkal sem vagy tisztában, mint az átlag fogalma. régi nagy igazság, h minél hülyébb valaki, annál magabiztosabb a hülyeségében.

ZX 2017.08.07. 14:10:47

@Proud Mary: Igen, te itt nagyon magabiztosnak tűnsz.

Attilajukkaja 2017.08.07. 14:11:01

@nick papagiorgo:
"Arról van szó, hogy a Migration Aid kitalált valamit (hogy egy kölcsönkapott telken majd embereket nyaraltat), és ha bárkinek ez ellen kifogása van, akkor az valami náci, faszista, mittudomén."
Tényleg erről van szó. Mert kinek is lenne kifogása az ellen, hogy a szomszédjában oltalmazottak pihenjenek? Csak az előítéletes, megvezetett szerencsétleneknek, akik még életükben nem láttak "migráncsot", de nap mint nap kapják orrba-szájba a hazugságokat arról, hogy ezek itt el akarják venni a munkájukat meg a hazájukat.

"- A helyieket meg sem kérdezték, hogy mit szólnak ehhez az ötlethez - "
Te meg szoktad kérdezni a helyieket, amikor elmész bárhova is nyaralni? Kérlek, válaszolj őszintén!

"te sem szeretnéd ha pl a szomszédod diszkót kezdene üzemeltetni a te megkérdezésed nélkül, mert nem tudsz aludni a zajtól stb."
Vagyis szerinted egy oltalmazott család az CSAK zavaró és bántó lehet a magyar emberekre nézve. Nem tudnának miattuk normálisan élni, dolgozni, aludni. Akkor sem, ha nem is futnak össze velük. Jól értem?

" egy szervezett üdültetés nem olyan, hogy befogadod a barátodat 1-2 napra - ehhez önkormányzati stb. engedélyek kellenek"
Ez valóban így volt Kádár alatt. Most már ezt is visszahozták?

"Nagyon úgy néz ki, hogy ezt az egészet a Migration Aid sima polgárpukkasztásból találta ki"
Ennél rosszindulatúbb és embertelenebb hozzáállást még nem láttam! Tényleg le vagyok döbbenve, hogy Magyarországon ilyen előfordulhat 2017-ben. Helyettetek is szégyellem magam. Ennyi.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 14:11:29

@Karipapa01:

Az állami alkalmazottakon túl nem dok köze van a kormáynnak a fizetésekhez.

Azaz annyi mégis van, hogy régebben 140 ezer bruttó felett 2009-ben második kucsot kellett fizetni.

Ma meg majdnem ennyi a minimálbér, és nincs második kulcs.

seol 2017.08.07. 14:13:15

@DFK:

Még olyan is van, aki több millió áldozat után a keresztényeket simogatja, ezektől bármi kitelik.

seol 2017.08.07. 14:14:57

@Attilajukkaja:

A pszichopaták tényleg úgy gondolják, hogy mások csak provokációból szoktak segíteni embereken. Nem tudom, mi a meglepő. ;-\

ZX 2017.08.07. 14:15:37

@Ballib cenzúrázók réme 25: De az árak sem ilyenek voltak. A második kulcsot meg bruttó 5 millánál kellene meghúzni.

seol 2017.08.07. 14:16:15

@Kampfer:

Az íráskényszeres retardáltak a legjobbak!

lujo1111 2017.08.07. 14:16:42

NEM KELLETT A MAGYAR KORMÁNY PROPAGANDÁJA! Elég volt csak a híreket hallgatni, neten olvasgatni.
ÉS NEM CSAK A JOBBOLDALI MÉDIÁT!
Annak idején hány bosnyák, netán horvát menekült, netán 56-os magyar menekült robbantott?
Miért jönnek mindenféle papír nélkül az ázsiai menekültek, sokszor az életkorukat, származásukat meghamisítva menekültkérelmet beadva?
Hány, már nyugaton élő iszlám figyelmeztette a hatóságokat, mert tudomására jutott, h terrorcselekményt készítenek elő? Netán hányan tüntettek ők, ezek ellen az emberek ellen?
Akkor miről is beszélünk?

hidroponi 2017.08.07. 14:19:06

orban 7 ev alatt felépitette a vilag elso gecialista koztarsagat..

Kampfer 2017.08.07. 14:19:30

@seol: Sehol sincsenek a magukat agynak képzelő egymondatos kis hülyegyerekek mögött!
Kamp.

seol 2017.08.07. 14:21:31

@maxval a mélyelemző birca:

Á, a liberók, bárkik is legyenek azok, lőttek árokba pár ezer embert 20 éve, a liberó oroszok irtották végig a csecsen falvakat, a liberó nácik építettek gázkamrákat a liberó csendőrök által deportáltaknak, na meg a liberó fideszesek szeretnek erdőben állatokat irtani. Mindenki liberó!
Maxi, 20 éve tudjuk, hogy elmebeteg vagy, szeretünk, meg minden, de tényleg nincs senki, aki átnézhetné a dolgaidat elküldés előtt? Csak hogy ne azt liberózd le, akit nem kellene, még bajod lehet.

Kampfer 2017.08.07. 14:22:30

@Attilajukkaja: "Tényleg erről van szó. Mert kinek is lenne kifogása az ellen, hogy a szomszédjában oltalmazottak pihenjenek?"

Válaszolj őszintén, kisjukka!

Szerinted mi történne, ha a Vend utcában, a vérhalmon vagy mondjuk a Törökvészi közvetlen közelében akarnának elhelyezni 10-20 migricsaládot??? Vagy a XII-ben? De őszintén! Semmi 'píszí' és magyarázkodás! Na? Mi történne???
Kamp.

seol 2017.08.07. 14:23:21

@Kampfer:

A fenébe, már megint elfelejtettem érvekkel reagálni egy minden második mondatot felkiáltójellel befejező félanalfabéta szerencsétlen "érveire". Majd legközelebb! :-D

nick papagiorgo 2017.08.07. 14:26:02

@Attilajukkaja:
ne haragudj, nem a jóindulatodat kétlem, de teljesen fordítva ülsz a lovon.
Ennek semmi köze nincs a Soroshoz meg a migráncsokhoz, jogszabályokról van szó.

Hogy értsd:
Ha van egy kis házad/lakásod, bármid, és odahívod a barátaidat üdülni, azt megteheted bármikor, szíved joga. De - elvileg - már ott is ki kellene fizetned az önkormányzatnak az idegenforgalmi adót. Igen, ilyen van, mindig is volt, ha voltál már pl. szállodában, akkor ki is van írva, hogy X Ft/fő éjszakánként + IFA.

Ha ezt az egészet üdültetési céllal üzemelteted, akkor jóval komolyabb feltételeknek kell megfelelned. Olyanra gondolj, mint mondjuk egy kemping, vagy egy tábor. Kell hozzá egy csomó engedély, az önkormányzat beleegyezése, környékbeli lakók beleegyezése, ÁNTSZ engedélye, önkormányzat engedélye stb. Ez sem csak Kádár alatt volt, ez mindig is így van. Teljesen mindegy, hogy kiket szállásolsz el ott, és az is mindegy, hogy pénzt kérsz-e érte vagy sem. Ebben az esetben is ki kell pl. fizetned az idegenforgalmi adót (előre be kell jelentened, hogy hányan jönnek, meddig maradnak stb), továbbá az önkormányzat és különféle szervezetek ellenőrizhetnek. Ezekről akkor lehet némi fogalmad, ha voltál már valaha nyaralni magánszemély által kiadott apartmanban, pl. a szállás.hu-n találtál ilyet.

Teljesen felesleges ezen álfelháborodni, utána kell nézni annak, hogy ha valaki ilyet tervez, hogyan teheti. Arról nem tudok, hogy ha valaki egy ilyen "Aid" és menekülteket üdültet, akkor ne vonatkoznának rá azok a szabályok, amik Magyarország összes többi állampolgárára és jogi személyére igen.

Ezért mondom, hogy a Migration Aidesek vagy teljesen hülyék (mert nem néztek utána ) vagy - végül is mégis egy szervezetről van szó, akiknek legalábbis hallaniuk kellett erről - direkt pukkasztásból találták ki ezt az egészet. Ezen is felesleges álfelháborodni meg helyettem szégyellni magad :)

seol 2017.08.07. 14:27:03

@lujo1111:

Sokat tüntettél a srebrenicai népirtás ellen, kedves népirtó?

(Egyébként pl. a manchesteri elmebetegről vagy 5 bejelentést kapott az ottani rendőrség, csak leszarták, a londoni állatok eltemetését meg megtagadták, de gondolom, ezek nem voltak hírek az echotévén.)

-JzK- 2017.08.07. 14:28:45

Biztos a sok kultúrmarxista fajáruló mocsok örülne, ha az asszonykája, lánya körül sündörögne a sok sötétbőrű barbár vadember. Cuckoldry-fetisizmus, egy beteges perverzió politikai aktivizmusba ültetve.

Kampfer 2017.08.07. 14:30:02

@seol: Nagyon úgy tűnik, hogy a semmire nagy a pofád, kisautó... Sebaj, első ránézésre a fedezet nélküli csekk is csekknek tűnik.
Na, - ignore - okoskatörp.
Kamp.

seol 2017.08.07. 14:30:36

@nick papagiorgo:

Fura, nyaraltam már a Balatonon haveri telken, és semmi gond nem volt ilyenekkel, bár jöttek az önkormányzattól nézelődni. Akkor ezt is elrakom a "ne a saját szememnek higgyek" skatulyába.

seol 2017.08.07. 14:32:16

@Kampfer:

Jujj, a szegény retardált megmondta, jujj. Semmi propagandafelböfögés nem volt közben, kicsit hiányérzetem is volt ám! :-D

Kampfer 2017.08.07. 14:32:56

@nick papagiorgo: Nálad a pont! És ez már a '90-es években is így volt. Idei tapasztalat a szállón belüli rendezvények kérdése is. Jóbarát szerint a csendrendeleti szabályokkal is összhangban kell lennie, eltérés engedélyhez kötött. Meg szokták adni. De 'csak úgy' a semmire elég macerás dolog megtenni!
Kamp.

lujo1111 2017.08.07. 14:32:57

Talán még annyit, az itt dolgozó törököket, kínaiakat, vietnámiakat, stb. simán befogadja a magyar társadalom, ha normálisan élnek, dolgoznak, adóznak. Az egyik megyei kórház szívsebészeti centrumát egy szíriai orvos vezeti, és nagyon nagy elismerésnek örvend, de hallottam itt élő háziorvosról is.
Nyugaton a mostani menekültek hányad része dolgozik? Ha ezeken az embereken látnák az igyekezetet, hogy igyekeznek beilleszkedni, más lenne a megítélésük is. De kolóniákban élnek, sokszor a bűnözés határán élnek, seftelnek, stb. és nem is törik magukat, h hasznos tagjai legyenek a nyugati társadalomnak.

seol 2017.08.07. 14:33:16

@-JzK-:

Abból, hogy te azért jársz nyaralni, hogy nőket molesztálj, nem következik ám, hogy más is.

lujo1111 2017.08.07. 14:33:55

@seol: te melyik tüntetésen voltál?

seol 2017.08.07. 14:34:46

@lujo1111:

Az csodás. És ennek bármi köze a most érkezett és menekültként most elismert családok nyaralásához?

Kampfer 2017.08.07. 14:35:56

@seol: 2007-ben volt osztálytársaméknál nyaraltunk 4 napot a telkükön. Három sátor volt a kertben. Meg is jelentek önkormányzattól és érdeklődtek. Jelentette a létszámot és hogy meddig leszünk ott. Majd a cimbora meg is kapta a végzést a kiszabott IFA-ról. Egyébként ezt előre kellett volna jelentenie... De, ha bérelt házba mész nyaralni, elvileg akkor is simán találkozhatsz ezzel a sztorival.
Kamp.

Midnight Run 2017.08.07. 14:37:17

@lujo1111: Ezt te meg honnan veszed, hogy ezek nem akarnak dolgozni?

nick papagiorgo 2017.08.07. 14:38:42

@seol:
elmondanám, hogy a Balatonon némely önkormányzatok már ilyen diákmunkásokat alkalmaznak, akik járják az üdülőket, és felírogatják a kocsirendszámokat, hogy ki van ott. Mert ha nem tulaj, vagy közvetlen hozzátartozó, akkor kéne csengetni az IFÁ-t, ami általában minimális (ilyen 2-300 Ft/fő/éj), de önkormányzattól függően több is lehet.

Szerintem egyfelől egy tetűség ez, másfelől meg én biza' nem fizetnék egy fillért se, holmi diákmunkás által felírt rendszám alapján (bizonyíték hol van? csak egy papírra felírt rendszám? Haha). De próbálkoznak vele. 1-2 éve van ilyen. Úgy látszik, "megéheztek" az önkormányzatok, és lehajolnak a fillérekért is.

Úgyhogy csak óvatosan. Más régióról még nem hallottam ilyenről, de a Balatonnál több esetről is.

lujo1111 2017.08.07. 14:39:33

@seol: mert a blog írója a magyar kormány propagandájának tudja be, h nálunk ilyen rossz a menekültek megítélése, és h így félnek tőlük. rám a propaganda nem hat, a sorosozást marhaságnak tartom, és jelenlegi kormánynak a menekültpolitikáját leszámítva, nagyon kevés van, amivel egyetértek.

seol 2017.08.07. 14:40:20

@megamedve:

A fideszes kommunikáció a retardáltakat és a pszichopatákat célozza, nem túl meglepő, hogy reagálnak rá. Ezeknek szóltak a -- nagyon hasonló -- zsidóellenes és kulákellenes brosúrák anno, román elvtársaiknak a magyarellenes propaganda a nagy példakép Ceausescu idejében, a szerbeknek meg a bosnyákellenes állatságok 20 éve.

A tizenpárezer 'pénzes migráns' mellett ne feledjük a moszkvai és a szaúdi külképviseleteken ellenőrzés nélkül kidobált pár ezer vízumot sem...

ZX 2017.08.07. 14:43:00

@nick papagiorgo: A másik meg, hogy éjjel járják a környéket? Mert hogy nappal ott áll az autó hol bizonyítja, hogy a tulaja ott is alszik? Lehet Géza csak beugrott 1 órára Janihoz, hogy megbeszéljék a jövő heti munkát vagy a kirándulást.

Karipapa01 2017.08.07. 14:45:09

@Ballib cenzúrázók réme 25: Most elmentünk egy kicsit a gazdasági kérdésekbe, de most itt nem erről van szó! Az egy másik vitatéma. Itt most arról van szó, hogy miért ne nyaralhatna a Balatonon pár család, akik lehet hogy otthon csövesek voltak, de az is lehet, hogy gazdagabbak mint itt mi összesen, mégis ott kellett hagyniuk a hazájukat, mert féltették az életüket. Sőt egy olyan helyre kerültek, ahol nem csak muzulmánok vannak (amit ők megszoktak), hanem keresztények, zsidók, buddhisták, ateisták, meg mindenféle szektások... Ráadásul már befogadott, átvilágított, az országban jogosan és hivatalosan tartózkodó menekültek. A nyaralásukat nem az állam finanszírozza, nem állami pénzből, nem a te adódból, az én adómból állják. Hozzáteszem: ha ugyanezek az emberek 1992-ben akartak volna a Balatonnál nyaralni, a füredi Annabellában, vagy Astoriában vörös szőnyeggel várták volna őket. Most meg hogy a hazájukban nem tudták őket halomra lőni, itt Európa szívében Magyarországon a magyar emberek megtennék.

Attilajukkaja 2017.08.07. 14:47:13

@nick papagiorgo:
"Ha van egy kis házad/lakásod, bármid, és odahívod a barátaidat üdülni, azt megteheted bármikor, szíved joga. De - elvileg - már ott is ki kellene fizetned az önkormányzatnak az idegenforgalmi adót. "
Ez most komoly? Ha meghívom a barátaimat a saját nyaralómba és ott alszanak, akkor fizetnem kell ezért? Jól értelek?

" ha voltál már pl. szállodában, akkor ki is van írva, hogy X Ft/fő éjszakánként + IFA. "
Az kereskedelmi tevékenység.

"Teljesen mindegy, hogy kiket szállásolsz el ott, és az is mindegy, hogy pénzt kérsz-e érte vagy sem."
Nem ismerem az idevonatkozó jogszabályokat, de ezt nem hiszem el.

"Ezekről akkor lehet némi fogalmad, ha voltál már valaha nyaralni magánszemély által kiadott apartmanban, pl. a szállás.hu-n találtál ilyet. "
Ismétlem, az kereskedelmi tevékenység.

"Teljesen felesleges ezen álfelháborodni"
Miért feltételezed, hogy csak tettetem a felháborodásomat?

"Ezért mondom, hogy a Migration Aidesek vagy teljesen hülyék (mert nem néztek utána ) vagy - végül is mégis egy szervezetről van szó, akiknek legalábbis hallaniuk kellett erről"
Ezek mind csak feltételezések. Feltételezni én is tudok rosszat, hogy megkeserítsem mások életét.

A szégyenérzetem pedig megmaradt, mert hogy ez a "probléma" egyáltalán felmerülhetett egy olyan erős és büszke országban, mint amilyen a mi fantasztikus Magyarországunk. És ez független attól, hogy mik az előírások, mert itt nyilván nem erről van szó!

BéLóg 2017.08.07. 14:47:32

Fogadni mernék, ha ezek a családok PRIVÁTBAN elmennének nyaralni, lófax sem foglalkozna velük. De ez persze nem elég jó, CÍMKÉT kell ragasztani rájuk, célkeresztet festeni a hátukra és mindenkinek az orra alá dörgölni hogy "kabbbbbe".
Hát rohadjatok meg úgy egyébként.

seol 2017.08.07. 14:47:35

@lujo1111:

Ühüm, igazából azért retteg a falusi kisnyugdíjas, akihez 100 kilométernél közelebb még nem volt migráns, mert látta, mi van a Párizs melletti nyomornegyedekben. Onnan tudja, hogy a migránsok megerőszakolnak és felrobbantanak mindenkit, legfeljebb néhány fejet levágni állnak meg közben.
És hát olyan is volt, akinek tetszett pl. a 40-es évek "menekültpolitikája", a mai magyar "menekültpolitika" ugyanazokra a zsigerekre akar hatni.

lujo1111 2017.08.07. 14:48:00

@Midnight Run: a németországban élő mostani migránsok hány százaléka dolgozik? kb 10%?
jelentős részük képzetlen, nyelvtudás nélküliek, és nem is törik magukat, h legyen. Majd ha látják, h azokat a menekülteket hazapaterolják, akik nem törik magukat, akkor majd megváltozik a hozzáállásuk

seol 2017.08.07. 14:48:25

@lujo1111:

Ühüm, igazából azért retteg a falusi kisnyugdíjas, akihez 100 kilométernél közelebb még nem volt migráns, mert látta, mi van a Párizs melletti nyomornegyedekben. Onnan tudja, hogy a migránsok megerőszakolnak és felrobbantanak mindenkit, legfeljebb néhány fejet levágni állnak meg közben.
És hát olyan is volt, akinek tetszett pl. a 40-es évek "menekültpolitikája", a mai magyar "menekültpolitika" ugyanazokra a zsigerekre akar hatni.

Szelid sunmalac 2017.08.07. 14:49:28

@nick papagiorgo: Aztan honna ntudja az onkormanyzat, hogy mi az en rendszamom? Vagy a felesegeme, vagy a fiame? Mit ir fel ,ha uj autom van? Vagy majd magyarazkodjak nekik?

maxval a mélyelemző birca · http://bircahang.org 2017.08.07. 14:50:00

@Karipapa01:

Se Orbán, se Mészáros, se Vajna nem tényezők a magyar gazdaságban.

Attilajukkaja 2017.08.07. 14:50:09

@Kampfer:
"Szerinted mi történne, ha a Vend utcában, a vérhalmon vagy mondjuk a Törökvészi közvetlen közelében akarnának elhelyezni 10-20 migricsaládot??? Vagy a XII-ben? De őszintén! Semmi 'píszí' és magyarázkodás! Na? Mi történne???"
Semmi.

lujo1111 2017.08.07. 14:50:37

@seol: az AIDS-től meg az egyéb fertőző betegségektől is félnek az emberek, pedig a többségének nem volt. és erre sem volt kormánypropaganda

BéLóg 2017.08.07. 14:51:56

@Attilajukkaja: Tudod ha egy adott helyen hirtelen ötvenszer annyi ember van, mint az átlag, az bizony ötvenszer több dolgot jelent a szeméttől kezdve a víznyomáson meg a szennyvízen át az áramfogyasztásig.
Ami azt jelenti, hogy MINDENHOL van kurtaxa, ez nem magyar találmány és abszolút jogos.
Az hogy nem minden esetben fizetik ezt meg illetve nem feltétlenül vegzálják a lakosokat testüregmotozással, még nem jelenti azt, hogy neked mint tulajnak joga volna elsinkófálni azt, aminek a megfizetésére törvény kötelez.
Arról nem is szólva, ha pénzt kapsz érte.

seol 2017.08.07. 14:52:06

@Karipapa01:

Az Igaz Magyar Emberek körében a kiszolgáltatottak taposása mindig is nemzeti sport volt, miért pont most ne lenne az?

Karipapa01 2017.08.07. 14:52:19

@maxval a mélyelemző birca: Hát akkor ki a tényező? Most ha azt mondod, hogy a Soros, kiröhöglek!

Attilajukkaja 2017.08.07. 14:53:42

@Karipapa01:
"Most ha azt mondod, hogy a Soros, kiröhöglek!"
Kezdheted!!! :o)

A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok 2017.08.07. 14:53:45

@seol: "Á, a liberók, bárkik is legyenek azok, lőttek árokba pár ezer embert 20 éve, a liberó oroszok irtották végig a csecsen falvakat"

Azert az nagybiztonsaggal kijelenthetjuk, hogy a tomeggyilkosagokat, tipikussan a liberalisok kovetik el.
1956 -ban behivtak az oroszokat, 2006-ban is gondolkodas nelkul a tomegbe lovettek.
AZ KEGYETLENKEDES, EMBERTELENSEG, AZ LEGINKABB A LIBERALISOKRA JELLEMZO !!!

A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok 2017.08.07. 14:54:16

@seol: "Á, a liberók, bárkik is legyenek azok, lőttek árokba pár ezer embert 20 éve, a liberó oroszok irtották végig a csecsen falvakat"

Azert az nagybiztonsaggal kijelenthetjuk, hogy a tomeggyilkosagokat, tipikussan a liberalisok kovetik el.
1956 -ban behivtak az oroszokat, 2006-ban is gondolkodas nelkul a tomegbe lovettek.
AZ KEGYETLENKEDES, EMBERTELENSEG, AZ LEGINKABB A LIBERALISOKRA JELLEMZO !!!

Tomiko 2017.08.07. 14:54:17

@A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok:
"Annak ellenere, hogy az emberek 99 % kifejezte, hogy nem akar ide idegeneket, "
Apróságot elfelejtettél, vagy nem mertél leírni. Az ország 70%-ának semmi baja nem volt az idegenekkel. 15 milliárdunkba került az amit írsz, ill. majdnem az, mert a gyűlöletkampány buta áldozataiank 99%-a nem akar már idegeneket. Ez nem az ország szerencsére. Ez a szekta. Azaz a fidesz szavazók. Bár a fidesz szavazók többen is vannak kicsit, tehát még ők sem mind szavaztak így, nem volt annyi résztvevő sem.

seol 2017.08.07. 14:56:14

@lujo1111:

Á, a migráns az olyan, mint az AIDS. Gondolom, ezt is tudományos ismereteink mondták.
Fura egyébként, én nem szotam félni az AIDS-től, de biztos van, aki állandóan. A niggerek terjesztik, ugyi?

Tomiko 2017.08.07. 14:57:23

@nick papagiorgo: "Arról van szó, hogy a Migration Aid kitalált valamit (hogy egy kölcsönkapott telken majd embereket nyaraltat), és ha bárkinek ez ellen kifogása van, akkor az valami náci, faszista, mittudomén.
" Nyilván szerinted a Balatonon csak egy fajta bőrszínűek nyaralhatnak. Ha más a színe kérjen engedélyt. Mi lesz a leégett piros emberekkel? Ott utólag kell engedélyt kérni?

Attilajukkaja 2017.08.07. 14:57:35

@BéLóg:
"ha egy adott helyen hirtelen ötvenszer annyi ember van, mint az átlag, az bizony ötvenszer több dolgot jelent a szeméttől kezdve a víznyomáson meg a szennyvízen át az áramfogyasztásig."
Ugye felfogtad, hogy három család nyaraltatásáról van szó 1-2-3 hétig?

"MINDENHOL van kurtaxa, ez nem magyar találmány és abszolút jogos."
Kurtaxa? Ez lenne az IFA? Persze, hogy jogos kereskedelmi tevékenység esetében. Itt persze erről szó sincs.

seol 2017.08.07. 14:58:28

@A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok:

"[a liberálisok] 1956 -ban behivtak az oroszokat, 2006-ban is gondolkodas nelkul a tomegbe lovettek."

Néha nehéz eldönteni, hogy holdra vonyító elmebetegről van szó, vagy a fideszes mítoszok túlparodizálásáról. :-D

seol 2017.08.07. 15:00:18

@Attilajukkaja:

Hát tudod te, mennyire megnöveli egy migráns a víznyomást?!

lujo1111 2017.08.07. 15:00:30

@seol: hol írtam te szerencsétlen, h a menekültek AIDS-ek. azt írtad, h menekültet nem láttak, mégis félnek. erre írtam, h AIDS-eset, ebolásat, stb. sem láttak, és mégis félnek ezektől a BETEGSÉGEKTŐL is.

ZX 2017.08.07. 15:01:17

@lujo1111: Csak szólok, hogy a németek beiskolázták őket. Ők ugyanis dolgoznak, és meg akarják oldani a problémát a magyar kurmány ezzel szemben csak a feszültséget kelti, megoldást nem kínál.

Attilajukkaja 2017.08.07. 15:03:13

@seol:
"Hát tudod te, mennyire megnöveli egy migráns a víznyomást?!"
Csak azt tudom, hogy egyeseknél mennyire megnöveli a vérnyomást. :o))))

lujo1111 2017.08.07. 15:05:25

@ZX: és a többi országban mit csinálnak a menekültek? és hányat küldtek haza, mert nem tanul, m bűnözés útjára lépett? vagy azt aki azért inzultál, támadott meg egy ittenit, m őslakos viselkedése, amelyik a mi normáinknak megfelel, az ő vallását sérti?

nick papagiorgo 2017.08.07. 15:06:00

@Attilajukkaja:
" Ha meghívom a barátaimat a saját nyaralómba és ott alszanak, akkor fizetnem kell ezért? Jól értelek?"
- Jól. Már említettem, de elmondom még egyszer: idegenforgalmi adónak hívják, az önkormányzat szabja ki. Elvileg mindenki után fizetned kell, aki nem közvetlen családtag, továbbá előre bejelenteni. Más kérdés, hogy ezt melyik önkormányzat hogy ellenőrzi. Ha mondjuk egy házaspárt hívsz meg 1-2 éjszakára, akkor általában sehogy, de ha rendszeresen, tömegeket, akkor már igen.

"Nem ismerem az idevonatkozó jogszabályokat, de ezt nem hiszem el."
- részemről azt hiszed el, amit akarsz, de ha magad is beismered, hogy nem ismered a jogszabályokat, akkor talán elhihetnéd :)

"Az kereskedelmi tevékenység. "
- Megint ismétlem magam, ez NEM attól függ, hogy pénzt kérsz-e érte vagy se. Itt az van, hogy egy osztrák állampolgártól egy magyar szervezet bérel vagy kap (vagy mittudomén) háza(ka)t, ahol másokat szállásol el. Tehát még csak nem is a tulajdonos végzi a tevékenységet. Azt azért te is látod, hogy ez nem egyszerűen "meghívtam a barátaimat egy-két éjszakára" típusú dolog....

seol 2017.08.07. 15:06:50

@lujo1111:

Nem az eszedért szeretünk, nemde? :-D Szóval a Magyar emberek maguktól gondolják, hogy a migráns veszélyes, mint az AIDS? 2 éve még nem tudták, hogy így van, de azóta utazgattak és utánaolvastak.
Sőt, anno attól is maguktól rettegtek, hogy a zsidók meg fogják inni a magyar csecsemők vérét.

Sőt, a haláltól is maguktól félnek, tehát a migránsoktól is. Tádámm. Baaaazmeg. :-D

ZX 2017.08.07. 15:08:42

@lujo1111: Ezeket a barmokat meg aki nem együttműködő hazaküldik. A legtöbbjük viszont szeretne dolgozni, mivel otthon sem lopta a napot.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 15:09:35

@Tomiko:

Hazudsz ahogy minden Soros csicska.

Az ország többségének elsöprő többsége nem akar ja hogy beengedjük a muszlim honfoglalókat.
A buta Soros migránsseggnyaló Soros csicskák legnagyobb igyekezete ellenére sem.

lujo1111 2017.08.07. 15:09:48

@ZX: hányat küldtek haza? még egyet sem, m a volt hazája sem fogadja vissza.

maxval a mélyelemző birca · http://bircahang.org 2017.08.07. 15:10:28

@ZX:

Orbánék helyzete kettős: részben igyekeznek bátortalanul korlátozni a nagytőkét, részben a rabjai.

seol 2017.08.07. 15:11:01

@nick papagiorgo:

Előre be kell jelenteni, hogy idegenforgalmi adót kell majd fizetned, és hogy ki után? Hány évre előre?

nick papagiorgo 2017.08.07. 15:11:34

@Szelid sunmalac:
ezért mondom, hogy én pl. ilyet csípőből visszautasítanék.
De teszik.
Amúgy egy csomó önkormányzat csinál ilyen "kissé nehezen alátámasztható" dolgokat, miszerint, hogy pl. sóderdomb volt a házad előtt 2 hónapja, nem fizettél területfoglalási díjat, most jól megbüntetünk.
Fellebbezni kell ellene, és simán nyerhető az ügy (neki kellene bizonyítani, csak nem tudja), csak macerás.

A balatoniaknál amúgy (okulásul mondom) néha még azt a "trükköt" is alkalmazzák, hogy nem a lakcímedre küldi a levelet, hanem a telkedre (ahol ugye ősztől tavaszig nem vagy), és tavasszal veszed észre, hogy kaptál valamit, amit addigra már követett kb 3 felszólítás + büntetőkamat, mert nem fellebbeztél időben. Ezt is meg kell fellebbezni (a telek nem a lakcímed, nekik elvileg a lakcímedre kellene levelezni), de sokan nem tudják/nem teszik/lusták rá, és az önkormányzat ezen nyer.

maxval a mélyelemző birca · http://bircahang.org 2017.08.07. 15:11:59

@seol:

A liberalizmus bűnei nagyobbak, mint a fasizmusé és a kommunizmusé együtt. Lásd Amerika, Ázsia, Óceánia és Afrika gyarmatosítását csak!

nick papagiorgo 2017.08.07. 15:13:00

@Tomiko:
arról van szó, hogy szerintem a MigAid direkt csinált egy műbalhét.
De úgy látom, sikerült félreérteni :)

Karipapa01 2017.08.07. 15:13:43

@lujo1111: Kispofám! Azért, mert ezek az emberek szakadtan, rongyosan, büdösen érkeztek ide közel tízezer kilométer túlélési gyakorlatot követően, nem jelenti azt, hogy buták! Nagy részük 2-3 nyelven beszél, sok közöttük a mérnök, az orvos, a tanár, a kereskedő, a szakember... Vagy azt hiszed, hogy ők eddig az őskorban éltek? Na akkor ki a buta?

seol 2017.08.07. 15:13:47

@maxval a mélyelemző birca:

Éreztem én, hogy a spanyol konkvisztádorok liberálisok voltak! (Maxi, Maxi, tényleg nincs valaki, aki néha szűrhetne?)

seol 2017.08.07. 15:14:27

@nick papagiorgo:

Igen, ügyesen beépültek a fideszbe. Ezek olyanok.

ZX 2017.08.07. 15:14:42

@lujo1111: Már nem egy repülőt telepakoltak velük és mentek vissza törökbe.

seol 2017.08.07. 15:17:08

@Karipapa01:

Azért nem kell túltolni a másik irányban sem (már csak azért sem, mert az idióták rácuppannak :) ); a szír menekültek valóban hozzák kb. a magyar iskolázottsági szintet (nem mintha az valami csúcs lenne ugye :) ), de az afgánok azért nem (érthető okokból persze, a tálib rémuralom nem pont az iskolarendszerek fejlesztéséről ismert).

Attilajukkaja 2017.08.07. 15:17:17

@nick papagiorgo:
" Már említettem, de elmondom még egyszer: idegenforgalmi adónak hívják, az önkormányzat szabja ki. Elvileg mindenki után fizetned kell, aki nem közvetlen családtag, továbbá előre bejelenteni."
Ha ez tényleg így van, az kész röhej. És nagyon nem életszerű. Ráadásul senki nem tartja be. Vagyis magyaroknál természetes, hogy szabályt szegnek, ugye? Mert ha nem így lenne, nyilván már én is tudnék róla, mert minden ismerősömhöz kiszállt volna a rendőrség, akiknél egy-egy éjszakát töltöttünk előzetes bejelentés és fizetés nélkül.

"magad is beismered, hogy nem ismered a jogszabályokat, akkor talán elhihetnéd "
Elhinném, ha életszerű lenne.

"NEM attól függ, hogy pénzt kérsz-e érte vagy se. Itt az van, hogy egy osztrák állampolgártól egy magyar szervezet bérel vagy kap (vagy mittudomén) háza(ka)t, ahol másokat szállásol el. Tehát még csak nem is a tulajdonos végzi a tevékenységet. Azt azért te is látod, hogy ez nem egyszerűen "meghívtam a barátaimat egy-két éjszakára" típusú dolog...."
Valóban nem, és azt elhiszem, hogy itt volt mulasztás a Migration Aid részéről. De ismétlem, te is tudod, hogy ezt le lehetett volna rendezni, ha a Fideszes képviselő nem akar ebből is sorosozni és hangulatot kelteni. Valamint nem akar kiszúrni a szerencsétlen menekültekkel. Itt pedig éppen ez volt a cél. És ez az, ami továbbra is szégyenletes számomra.

lujo1111 2017.08.07. 15:17:18

@seol: ne akarj olyasmit a számba adni, amit nem mondtam. nem az ujjukból szopják, h vannak veszélyes betegségek, és ezektől is tartanak, ahogy a terroristákról is olvasnak, hallanak?
olvasom autós újságban, h a Trabant, régi Dacia megbízhatatlan, stb, akkor rasszista vagyok, ha azt a következtetést vonom le, h ezek az autók szarok, és ilyet nem veszek?

Karipapa01 2017.08.07. 15:18:45

@maxval a mélyelemző birca: Júj bazmeg Birka! Magyarország gazdaságának a felét a "nyugati terrorrend" tartja fenn! Ha most elköltöznének, akkor a magyar nagytőkések a felét nem bírnák tartani! Sőt akkor kezdődne az igazi rablás és az IGAZI elvándorlás. Onnan már nyugodtan jöhetnének a migránsok, ez a terület kihalt lenne.

lujo1111 2017.08.07. 15:19:04

@Karipapa01: enm őriztünk egyött disznót.
hány százalékuk dolgozik? írtam, h 10%-a sem.

nick papagiorgo 2017.08.07. 15:20:57

@seol:
bocs, ezt rosszul írtam, utólag kell megfizetni, tehát amikor elmentél, azon a napon (elvileg).

Zalaváron ez amúgy 100 Ft/nap
shop.wk.hu/img_termekek/letoltes/helyiadok/2007/zala.pdf

A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok 2017.08.07. 15:21:00

@seol: Nem hinnem, hogy a tortenelmi tenyeket cafolni tudnad. Az oroszokat az mszp hivta be, csak akkor meg mszmp-nek hivtak oket. Es 2006 -ban is az mszp lovetett a tomegbe. Az mszp pedig a mai napig is liberalis partnak tartja magat.

seol 2017.08.07. 15:24:04

@lujo1111:

Áhám, szóval félnek az AIDS-től és olvastak a terroristákról. Onnan tudják, hogy a migránsok veszélyesek. Anno olvastak Rockefellerről és onnan tudták, hogy minden zsidó a keresztényeken élősködő nagytőkés.

Ugyan 3, 5 és 20 éve is olvastak terroristákról, furamód mégsem tudták, hogy minden migráns* terrorista, aki a munkánkat jön elvenni két fejlevágás között. Azóta megokosodtak.

* mármint csak a nincstelenek, azokat mindig szerette bántani a Magyar Ember, a fideszes keménymag által pártolt gazdag migráns akkor se gond, ha konkrét terrorista kapcsolatai vannak

seol 2017.08.07. 15:25:23

@nick papagiorgo:

Igen. Csak azt nem tudom, mi köze ennek néhány menekült még el sem kezdett nyaraltatásához.

Karipapa01 2017.08.07. 15:25:28

@seol: Az iraki és a szíriai gazdaság semmivel nem volt szarabb a magyarénál. Sőt különbül éltek. Nem faekével szántottak, nem kőbaltával dolgoztak. Pedig itt sokan szeretnék azt hinni. Egyszerűen csak belebonyolódtak egy vallási problémába, amire mindenki csak állandóan ráragozott és a vége az lett, hogy szinte kiírtották egymást. Most nem akarok párhguzamot vonni a magyar fideszes és liberális szemlélettel, de legyen nekünk is tanulság az, hogy mi lehet a viták vége. Csak olvass el pár szidalmazó kommentet és pontosan fogod tudni, hogy mi lehet a vége :(

seol 2017.08.07. 15:26:33

@A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok:

Akkor "holdra vonyító elmebeteg", azt mondod? :-D A funkcionális analfabetizmus meg kötelező szériatartozék.

ZX 2017.08.07. 15:28:11

@A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok: Az mszp minden, csak nem liberális. Egyébként meg miután az mszmp felbomlott a legtöbb tag beült a fideszbe. :O

nick papagiorgo 2017.08.07. 15:28:47

@Attilajukkaja:
nézd, egymillió olyan dolog van, ami nem életszerű, meg senki se tart be. Pl. itt van az általam is említett "közterületfoglalási díj", amit akkor kell(ene) fizetned, ha a házad előtt a (köz) úton valamit tartasz, pl. építkezel és ott van a sóderdomb, vagy lomtalanítasz, és napokig ott tartod a konténert stb.

Senki se fizeti.
De attól még van. Ha az önkormányzat rászáll, és ellenőrzi, megbüntethet ezen az alapon.

Egyébként azért nem szedik, mert többe kerülne behajtani, mint a rajta levő nyereség. Tehát pl. van egy "csősz", aki mászkál, és nézi az ilyeneket, kap mondjuk 100 ezer Ft-ot, de nem biztos, hogy ezekből a törpe összegekből az ő fizetése kijön. De pl. a Balatonnál szedik, ezt mondták mások is.

A Fideszes képviselővel meg a sorosozással, mint említettem én nem foglalkozom. Az én álláspontom az, hogy a Migartion aid nagyon jól tudta (vagy tudnia kellett volna), hogy mit akar tenni és ennek mi lesz a következménye. Azt is tudhatták, hogy a Fidesz erre majd ráharap. Azt is tudhatták, hogy mivel nem kértek engedélyt erre a tevékenységre, így nem is csinálhatják majd, és akkor majd lehet a Fideszre meg mittudoménkire mutogatni, pedig az egész alapja annyi, hogy a magyar jogszabályokat nem tartották be. Direkt kavarták fel az indulatokat. Ennyi.

Roan 2017.08.07. 15:29:00

@Kampfer: "Évek óta kb. 40 ezer muszlim él Magyarországon. Volt velük probléma? Nem!"

Szerencsére nincsenek annyian. És azért nincs velük probléma (egyébként van), mert nincsenek hozzá elegen! Nincs társadalmi bázisuk, az egyházuk qrvagyenge. Szerencsére nincsenek mecsetjeik és nincs szervezettségük! Ezért nincs velük probléma.

Nincs mecset? Én kapásból kettőt ismerek, de annál biztos, hogy több van. Ja, és ha már itt tartunk, van Európában is egy iszlám többségű állam: Bosznia. Itt nem is olyan régen a keresztények mészároltak muszlimokat, és nem fordítva...

seol 2017.08.07. 15:30:16

@Karipapa01:

Igény volna rá, persze, hiányérzetük is lehet, bezzeg a szellemi elődök, rokonok irthattak zsidót, cigányt, kulákot, csecsent, magyart, bosnyákot, nekik meg csak a neten-álmodozás jut. De szerintem amíg EU-tag Magyarország, nem mernek a fideszes pszichopaták túlmenni egy határon.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 15:31:35

@seol:

Azért, miközben hazudsz, legyél tisztában azzal, hogy a Soros-Clinton klán által kiképzett és felfegyverzett terroristák elől menekülnek a Szírek elsősorban:

orientalista.hu/blog-post/nap-videoja-a-nyugati-tamogatottsagu-szir-ellenzek-egyesul-az-al-kaidaval/
A nyugati támogatottságú szír ellenzék egyesül az Al-Kaidával

A Kelet-Goutha régiót megszállva tartó Dzsaish Al-Iszlam hivatalosan is az Al-Kaida terrorhálózat részévé vált.

A Damaszkusz tartomány KeletGhoutai részein harcoló iszlamista szélsőséges szervezet szóvivője videóüzenetben jelentette be, hogy a Dzsaish Al-Iszlam félreteszi a korábbi nézetkülönbségeket és készen áll erőit egyesíteni a Liwa Dzsund Al-Rahmannal és A Nuszra Fronttal (Al-Kaida szíriai ága).

A nyugat által mérséklet ellenzéki szervezetet több ország is úgy ismeri el mint a szír nép törvényes képviselőjét. Az Európai Unió több országa, az Egyesült Államok, Törökokrszág és az öbölmenti arab államok, diplomáciai kapcsolatot ápolnak a Dzsaish Al-Islammal (Iszlám Hadsereg), és anyagi illetve fegyveres utánpotlással támogatják a terrorszervezet akcióit Szíriában.

nick papagiorgo 2017.08.07. 15:32:19

@seol:
levezetem.
Tegyük fel, a Migration Aid nem hülyék gyülekezete.
Nagyon jól tudják, hogy a nyaraltatást nem lehet elvégezni, ha nem kérnek rá előzetesen engedélyt.
Ennek ellenére nem kértek engedélyt. Lehet, hogy nem is akartak komolyan üdültetni. Csak megszellőztették az egészet a médiában. A "mingrácsokat" gyakorlatilag pajzsként használják arra, hogy bemutassák, hogy mennyire fasiszta az Orbán-kormány stb.

Na most akkor, hogy kezdődött az egész, ki kavarta fel az indulatokat? :)

seol 2017.08.07. 15:33:22

@nick papagiorgo:

Eddig csak az 'derült ki', hogy kell idegenforgalmi adót fizessenek. Utólag. Az, hogy bármi engedély kellene ahhoz, hogy azt hívj meg a telkedre (ingyen) nyaralni, akit csak akarsz, sajnos nem derült ki.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 15:34:12

@A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok:

A Szír terroristákat is a nyugati libsik, és amcsik képezték ki, fegyverezték fel.
Ahogy az Ukrán puccsot is ők készítették elő.

A Soros féle sleppnek semmi nem drága.

seol 2017.08.07. 15:36:19

@nick papagiorgo:

Egyértelműen a M. Aid, mert nem kértek engedélyt valamire, amire senki nem kér (pl. mert teljesen életszerűtlen). Szerintem nácik is. Mert azok, akik ebből rájöttek, hogy fel kell gyújtani a házakat, nehogy a büdös migránsok összekoszolják a Balatont, biztos nem azok. Őket provokálták.

seol 2017.08.07. 15:37:24

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Mi az anyanyelved egyébként? Nem tudnál azon írni? Kicsit fáj, amit a magyar nyelvvel művelsz. :)

seol 2017.08.07. 15:39:07

@Ballib cenzúrázók réme 25:

És van ennek BÁRMI köze ahhoz, amit írtam, vagy ezt az egy brosúrát kaptad meg mára? :-D

Karipapa01 2017.08.07. 15:39:31

@seol: Bárcsak igazad lenne! A szírekről ne beszéljünk, de a jugoszlávok is túlmentek egy határon. Az ukránok is túlmentek egy határon. Addig nincs baj, amíg ideológiai vitáink vannak, a baj akkor van, ha valaki ezt túlerőlteti. Mint ebben a blogban is: mégis mi bajunk lehet abból, ha pár szír (esetleg afgán) ember a Balatonnál nyaral? Elvileg ki nem szarja le? Vannak ott más nációk is. De vannak zavarosban halászók is és bizony ha végig nézed a kommenteket , meglátod hogy mekkora indulatokat lehet felkavarni.

Attilajukkaja 2017.08.07. 15:39:47

@nick papagiorgo:
"Senki se fizeti.
De attól még van. Ha az önkormányzat rászáll, és ellenőrzi, megbüntethet ezen az alapon. "
Valóban. De nem száll rá senkire, csak ha hátsó szándéka van. Én ezt tapasztalom.
Eleve nem érdemes olyan szabályokhoz ragaszkodni, amiknek nincs sok értelme, ráadásul nem is tudják a hatóságok ellenőrizni. Ezért mondtam, hogy ezek nem életszerűek.

"A Fideszes képviselővel meg a sorosozással, mint említettem én nem foglalkozom. "
Kár. Pedig itt ez lenne a lényeg, nem a jogszabályok. Azok csak eszközök.

"Az én álláspontom az, hogy a Migartion aid nagyon jól tudta (vagy tudnia kellett volna), hogy mit akar tenni és ennek mi lesz a következménye."
Ezt elsőre is megértettem. És erre mondtam, hogy ez egy rosszindulatú konspirációs elmélet (még hogy nem foglalkozol a sorosozással, he-he!).

"mivel nem kértek engedélyt erre a tevékenységre, így nem is csinálhatják majd, és akkor majd lehet a Fideszre meg mittudoménkire mutogatni, pedig az egész alapja annyi, hogy a magyar jogszabályokat nem tartották be. "
Azta! Micsoda körmönfont terv. Esküszöm, te rosszabb vagy, mint Rezsiszilárd! :o)))

Ravasz Figyelmeztetés 2017.08.07. 15:40:40

Aki az iszlám magyarország betelepítését támogatja, az hazaáruló, is ekként is kellene bánni vele. Igen, a blog írója sem kivétel. 150 évnyi iszlám rabság kijutott ennek az országnak, de az agyhalott libsik persze semmit nem tanulnak soha a történelembõl. Ezek az emberek nem a barátaink. Az iszlám agresszív, gyilkosa ideilógiáját követik, nem tisztelik az európai kultúrát, nem akarnak beilleszkedni, elkülönült gettókban élnek mindenhol, ahol csak megvetették a lábukat Nyugat-Európában. Nem dolgoznak, hanem a szociális rendszeren élõsködnek, būnözés, gyújtogatás és az európai nõk megerõszakolása várható tõlük, már ha nem állnak be egyenesen terroristának, mert mindegyiknek ott lapul a potenciális tömeggyilkos, amire a vallásuk egyenesen ösztönzi õket. Sokan bár nem állnának neki fegyveresen gyilkolászni, õk "csak" egyetértenek és támogatják azokat, akik ezt teszik is a szélsõségesesen embertelenség és kegyetlen saria bevezetését követelik.
Hab a tortáb, hogy mivel az iszlám erõteljesen támogatja az elsõ unokatestvérek közötti házasságkötést, mindenféle spéci genetikai rendellenességrõl is gyakrabban fordul elõ náluk, és a beltenyészet miatt az átlagos IQ-juk is akár 10-15 ponttal alacsonyabb az európaiakénál. Sok sikert egy ilyen népesség integráláságoz. A multikulturalizmus teljes és totális kudarca nyilvánvalóvá vált, és ha tovább erõltetik, akkor csakis polgárháborúhoz vezethet belátható idõn belül.

Karipapa01 2017.08.07. 15:41:23

@Ballib cenzúrázók réme 25: "A Soros féle sleppnek semmi nem drága."

Szerinted ha most valaki agyonlőné a Sorost, megoldódna minden probléma?

seol 2017.08.07. 15:42:14

@Attilajukkaja:

Mondjuk nem teljesen értem, ha kértek volna engedélyt (ami eleve komolytalannak tűnik), akkor nem lett volna az engedélykérésről véletlenül se szóló rasszista vérhányás a dologból? Te tudod követni?

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 15:43:26

@Karipapa01:

Természetesen nem.
A Soros -Clinton klán kiterjedt szervezet, mely államokat puccsol hoz létre, háborúkat robbant ki, és veszi meg bagóért az erőforrásokat.
Szíriától, Ukrajnán keresztül, Macedóniáig.
Egy ember nem oszt nem szoroz.

De ez nem ok arra, hogy tapsikoljak, mikor az országot ahol élek, azt is romba döntenék a geci Soros félék, és fizetett csicskásaik.

Dr. Bélus___ 2017.08.07. 15:43:46

Van ebben a cikkben igazság dögivel, de csúsztatás is. Egy apróság, ami már nálam is kiverte a bisztosítékot:
"Adódik a kérdés, hogy ha az orosz-ukrán háború miatt érkeztek volna kárpátaljai, neadjisten ukrán családok, őket is ekkora elutasítottság várta volna? Minden bizonnyal nem. Mert a kettős mérce jól működik."
Egy klasszikust idézve: "Lóf***t mama!" Az ok prózai: viszonylag kevés ukrán hajtott mostanában végre terrorista merényletet, valami furcsa okból kifolyólag mind muzulmán volt. Ezt figyelembe véve meg kéne ismerd a Bayes-tételt, használni, és rögtön láthatóvá, hogy miért nem jó sok muzulmánt beengedni az országba. Szörnyű világ az, ahol már a matek is rasszista... :)
Azzal egyetértek, hogy az ami itt folyik vihar a biliben. Nevetséges+szánalmas.

seol 2017.08.07. 15:44:46

@Ravasz Figyelmeztetés:

Mindig vidám, amikor a félanalfabéta szerencsétlenek két propagandafelböfögés között mások IQ-ját emlegetik. :-D Első körben le kellene tudni írni egy tőmondatot hibák nélkül, nem gondolod?

lujo1111 2017.08.07. 15:44:51

@seol: gondolom, ezt a cikket olvasva:
kutyabarat.hu/hasznos/1254/kullancsveszely_-_ezek_a_legfertozottebb_teruletek
néhány kullancsot is befogadsz az ágyadban, mert egyiknek sincs a hátára írva, h fertőzött.

nick papagiorgo 2017.08.07. 15:45:05

@Attilajukkaja:
nézd én már láttam pár dolgot életemben.
Nem kell nekem a Fideszt bemutatni, de a Migration Aid-et se, meg az Együttet se stb.
A Migration Aid egy szervezet, akinek a tagtoborzáshoz, adománygyűjtéshez stb. stb. igenis jól jön a publicitás. Az utóbbi időben amúgy se nagyon hallatott magáról, kell az, hogy megint szerepeljen a médiában.

Erre kitalálják ezt. Kitalálhatja mondjuk azt is, hogy ötszáz fős ötcsillagos szállodát épít a "migráncsoknak", tökmindegy, azzal is lebuknak, ha se építési engedély, se semmi, csak egy "médiahekk" az egész.
És ennek a médiahekknek most szépen mindenki felült.

Ennyi a történet. Nyugodtan lehet rám mondani, hogy én egy körmönfont, rosszindulatú konspirátor vagyok :)

De mondd csak, az, hogy egy szervezet nem tudja, hogy a tevékenységéhez előzetesen engedélyt kell kérnie - az mennyire életszerű? Biztos, hogy én vagyok itt a körmönfont konspirátor? :)

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 15:45:39

@seol:

Inkább írd le, mit gondolsz arról, hogy a Soros Clinton klán által pénzelt terrorsiták immár nyíltan álltak át az ISIS-hez, és Al-Kaidához ?

seol 2017.08.07. 15:46:12

@Dr. Bélus___:

Hú, az áltudományos halandzsa mindig vicces. :) És hát ne feledjük, az ukránok között bármikor elrejtőzhet néhány orosz terrorista.

Karipapa01 2017.08.07. 15:46:32

@Ravasz Figyelmeztetés: Ha most nem a szír menekülők lennének akkor ezt a cigányokról írnád? Ha meg azok sem, akkor a zsidókról? Ha meg azok sem, akkor a tótokról, svábokról, szerbekről, bunyevácokról, lengyelekről....??? Tudom, neked tökmindegy! Remélem azért boldog az életed...

nick papagiorgo 2017.08.07. 15:47:13

@seol:
A végkifejlet sajnos így is úgy is ugyanaz lett volna.
Itt most arról beszélünk, hogy ki rúgta el a labdát először.

feketeesfeher 2017.08.07. 15:47:32

@maxval a mélyelemző birca:
" Amerika, Ázsia, Óceánia és Afrika gyarmatosítását"

:)))))
Ja, a liberalizmus. Az. :)))

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 15:47:37

@seol:

Az agyhalott Soros csicskák esetén már az IQ említése is kiemelkedő teljesítménynek számít, jelentésének ismerete nélkül, olyan hülyék vagytok.. :DDD

seol 2017.08.07. 15:49:26

@lujo1111:

Á, szóval a migránsok olyanok, mint az AIDS-esek és a kullancsok. Nagyrészt veszélyesek. De kimondhatjuk azt is, hogy fertőzöttek, ugye?

Nincs benned "ez már nagyon kínos, abba kéne hagynom"-mérő, nemde? :-D

Apropó, a románok erre fogékony része is magától tudja, hogy a magyarok veszélyes bűnözők, ugye?

maxval a mélyelemző birca · http://bircahang.org 2017.08.07. 15:49:29

@seol:

Maga a folyamat liberális volt. S éppen a spanyol gyarmatosítók okozták a legkisebb kárt, szemben az angol és holland gyarmatosítókkal.

Míg a spanyolok szimplán hódításnak fogták fel az egészet, az angolok ebben üzletet láttak.

Lásd az eredményt: a volt angol gyarmatokon alig maradt őslaos, míg a volt spanyolokon máig jelentős számú őslakos él.

maxval a mélyelemző birca · http://bircahang.org 2017.08.07. 15:50:16

@Karipapa01:

Így igaz, csak vedd észre: érved ENGEM erősít.

seol 2017.08.07. 15:50:20

@nick papagiorgo:

Egyértelműen a provokátor libsik. Amikor nem kértek engedélyt valamihez, amihez nem kell.

feketeesfeher 2017.08.07. 15:50:28

@Ballib cenzúrázók réme 25:
"A Soros -Clinton klán kiterjedt szervezet, mely államokat puccsol hoz létre"

Plusz ugye a chemtrailért is ők felelősek.
És a gyíkemberek.

seol 2017.08.07. 15:51:14

@maxval a mélyelemző birca:

Nagyon jó, Maxi, csak így tovább, írd át a történelmet. :-D

Attilajukkaja 2017.08.07. 15:51:58

@seol:
"Mondjuk nem teljesen értem, ha kértek volna engedélyt (ami eleve komolytalannak tűnik), akkor nem lett volna az engedélykérésről véletlenül se szóló rasszista vérhányás a dologból? Te tudod követni?"
Nyilván lett volna. De nem elég nagy. És igen, pontosan tudom, mi történt.
Manninger Jenő megkeresett néhány osztrák nyaralótulajdonost azzal, hogy kiadnák-e neki a házukat néhány ismerőse számára. Miután azok jóhiszeműen igent mondtak, Manninger ezeket felajánlotta a Migration Aidsnek azzal, hogy már minden le van rendezve. Az IFA-val meg pláne ne törődjenek. Mikor minden sínen volt, Manninger előállt a Parlamentben a napi sorosozással, és ezzel sok piros pontot gyűjtött magának egy bizonyos valakinél, akinek a nevét nem mon....
Csak így történhetett! A dokumentumokat majd utólag megvásárolom, de egyelőre érjétek be azzal, hogy én mindent tudok. Rendicsek?

ZX 2017.08.07. 15:53:39

@maxval a mélyelemző birca: Gratulálok! Azért ez teljesítmény, hogy egyetlen olyan mondatot nem tudsz leírni amiben ne hazudnál.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 15:54:48

@feketeesfeher:

MACEDONIA
magyarhirlap.hu/cikk/81043/Matolcsyvad
Az Egyesült Államokban az ügyben viszont a múlt héten jelentős áttörésre került sor: az amerikai kongresszus egyik republikánus párti képviselője, Christopher Smith vezetésével vizsgálatot indított, hogy a szkopjei amerikai misszió milyen mértékben működött együtt Soros ottani szervezeteivel – így a kormányzati USAID-en keresztül – a konzervatív macedón kormány elleni akciókban és a macedóniai politika mélyreható befolyásolásában.
Mint már kiderült, e támogatásban a szkopjei amerikai kirendeltség részesedése kilencmillió dollár adófizetői pénz volt. Ennyit az összeesküvés-elméletek macedón változatáról

--------
UKRAJNA:
lovasistvan.hu/2016/08/21/soros-2014-ben-ukrajna-ura-volt-miert-nem-hal-meg-hogy-csatlakozzon-aldozataihoz/
A pénzügyi-politikai portál a napokban a DCLeak-en elérhetővé tett Soros-dokumentumok alapján bemutatja, hogy Soros 2014-ben Ukrajna ura volt. Soros az illegális Majdan-puccs után a kijevi amerikai nagykövettől, Geoffrey Pyattól kezdve az ukrán miniszterekig szoros kapcsolatban volt. Soros elsőrendű célja az volt, hogy aláaknázza az orosz befolyást és kulturális kapcsolatokat. Az egyik ilyen nyilvánosságra került dokumentum címe: „Reggeli Geoffrey amerikai nagykövettel”. A 2014. március 31-i reggelin több vezető ukrán politikus és tanácsadó vett részt. A nagykövet szó szerint ekkor felkéri Sorost, hogy vegye a dolgokat a kezébe. (A portálon ott vannak a szó szerinti idézetek és linkek.)

seol 2017.08.07. 15:55:23

@nick papagiorgo:

Egyébként csak megemlíteném, hogy ha kérnek engedélyt, akkor jóval biztosabban derült volna ki, hogy mit terveznek.
Persze akkor meg lehetne mondani, hogy miért kértek engedélyt, csak azért, hogy provokáljanak. :-)

nick papagiorgo 2017.08.07. 15:55:47

@seol:
basszus, egész nap azt bizonygattam, hogy szervezett üdültetéshez KELL előzetes engedély.
Azt hittem, legalább ennyit sikerült felfogni :)

seol 2017.08.07. 15:56:10

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Valaki vágja már ki ezt az offoló elmebeteget.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 15:56:11

Szíria:

orientalista.hu/blog-post/nap-videoja-a-nyugati-tamogatottsagu-szir-ellenzek-egyesul-az-al-kaidaval/
A nyugati támogatottságú szír ellenzék egyesül az Al-Kaidával

A Kelet-Goutha régiót megszállva tartó Dzsaish Al-Iszlam hivatalosan is az Al-Kaida terrorhálózat részévé vált.

A Damaszkusz tartomány KeletGhoutai részein harcoló iszlamista szélsőséges szervezet szóvivője videóüzenetben jelentette be, hogy a Dzsaish Al-Iszlam félreteszi a korábbi nézetkülönbségeket és készen áll erőit egyesíteni a Liwa Dzsund Al-Rahmannal és A Nuszra Fronttal (Al-Kaida szíriai ága).

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 15:57:00

@seol:

Az igazság leírása mióta számít offolásnak ?

Proud Mary 2017.08.07. 15:57:50

@Roan: annak egy picit jobban nézz utána, h ki kit mészárolt le

seol 2017.08.07. 15:59:30

@nick papagiorgo:

Csodás. Akkor már csak arra térjünk vissza, amiről valójában szó volt, miszerint a "meghívok 3 családot a telkemre" mennyiben szervezett üdültetés.

ZX 2017.08.07. 15:59:37

@Ballib cenzúrázók réme 25: Milyen igazság? Fullba tolod itt a kretént.

nick papagiorgo 2017.08.07. 16:00:01

@seol:
nézd a dolgok normális menete az lett volna, hogy felmérik, hogy mit akarnak, és kérnek engedélyt.
Nem ezt tették. Azon lehet vitatkozni, hogy miért. Mert ők ilyen kis üngyüribüngyüri, bár kissé butácska társaság, vagy eleve nem is akartak, mert a balhé volt a céljuk. Egyesek szerint az előbbi, szerintem az utóbbi.

Az tény, hogy akár kértek volna, akár se, a Fidesz így is úgy is behörgött volna.

No mindegy, végül is kár ezen a témán tovább rugózni.

seol 2017.08.07. 16:01:12

@Proud Mary:

Az Új Nemzethy Történelemben az lesz, hogy Srebrenicánál vérengző muszlim hordák támadtak Európa védelmezőire?

nick papagiorgo 2017.08.07. 16:03:12

@seol:
Azt fogd fel, hogy
nem a saját telke (egy osztrák állampolgáré)
nem magánszemély (szervezet)
nem három családról van szó, hanem isten tudja mennyiről, az sem ismert, hogy hányan jönnek, mennyi ideig maradnak, és ez az egész "akció" milyen hosszú (tehát váltogatják egymást a csoportok, vagy hogy lesz).

szerinted ez ugyanaz, mint amikor meghívsz családokat a telkedre? :)
(kicsit már fáradok folyton magyarázgatni)

Proud Mary 2017.08.07. 16:03:18

@seol: nyugi, nem új, csak a te tudásodnál bővebb ismeretanyag kell hozzá.

Attilajukkaja 2017.08.07. 16:04:03

@nick papagiorgo:
"nézd én már láttam pár dolgot életemben."
Az jó. Mert mi itten mind újszülöttek vagyunk.

"A Migration Aid egy szervezet, akinek a tagtoborzáshoz, adománygyűjtéshez stb. stb. igenis jól jön a publicitás. Az utóbbi időben amúgy se nagyon hallatott magáról, kell az, hogy megint szerepeljen a médiában. "
Tényleg ez a céljuk? A közszereplés és a tagtoborzás?
Amúgy annak idején sem maguk "hallattak magukról", inkább csak többet írtak róluk. Ők most is ugyanúgy folytatják a munkájukat. Biztosan szarul érzik magukat, hogy már nem ők, hanem Soros a főellenség. Most nem lennék a helyükben!

"Kitalálhatja mondjuk azt is, hogy ötszáz fős ötcsillagos szállodát épít a "migráncsoknak", tökmindegy, azzal is lebuknak, ha se építési engedély, se semmi, csak egy "médiahekk" az egész."
Ez is egy vélemény. Mondjuk a példa nem rossz, hiszen nálunk most is sokan építkeznek engedély nélkül. Csak hát ők megtehetik.

"az, hogy egy szervezet nem tudja, hogy a tevékenységéhez előzetesen engedélyt kell kérnie - az mennyire életszerű?"
Amennyire 8 millió magyar sem tudja. :o)

" Biztos, hogy én vagyok itt a körmönfont konspirátor? "
OK. Igazad van! Nem vagy körmönfont. :o)))

ZX 2017.08.07. 16:05:31

@Proud Mary: A hamísitott történelem nem bővebb ismeretanyag, csak szólok.

seol 2017.08.07. 16:05:47

@nick papagiorgo:

Talán említettem már, hogy nyaraltam tizenötödmagammal a Balatonon haveri telken és semmi engedély nem kellett. Nem "leszarták", hanem "nem kellett". Volt némi hivatalos pampogás, amíg el nem hitték, hogy nem fizettetnek velünk a szállásért, hanem tényleg barátoknál vagyunk, de ennyi.
De rendben, a M. Aid provokálni akart azzal, hogy nem kértek engedélyt. Persze ha provokálni akartak volna, akkor elmentek volna nagyon hangosan engedélyt kérni, hogy jóval előbb kezdődjön a vérhányás, de ezzel ne törődjünk.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 16:06:38

@ZX:

Cikkeket, linkeket, amikben van forrás megjelölés.

Csakhát nektek fáj az igazság, és csak a tények letagadásában vagytok jártasak.

Pl: Clinton-Soros és ISIS:

orientalista.hu/honnan-szerzett-a-daesh-tobb-mint-60-000-toyotat/
Egy amerikai Apache helikopter biztonsági kíséretet adott az ISIS Toyota terepjáróinak Szíriába - Videó

seol 2017.08.07. 16:08:34

@nick papagiorgo:

Tehát ha eldöntöm, hogy vendégül látok a telkemen minden héten 2-10 hajléktalant, akkor menjek engedélyért? És ha jövő héten is akarok, akkor másik engedély kell?

Attilajukkaja 2017.08.07. 16:09:08

@nick papagiorgo:
"basszus, egész nap azt bizonygattam, hogy szervezett üdültetéshez KELL előzetes engedély.
Azt hittem, legalább ennyit sikerült felfogni "
Én felfogtam! :o)))
Már csak azt nem fogom fel, hogy a jog és a szabályok miért csak egyesekre vonatkoznak. De tudom, hogy te ezt is frappánsan megválaszolod majd.

chrisred 2017.08.07. 16:09:37

@Ballib cenzúrázók réme 25: A Jaysh al-Islam a szaúdiak által támogatott szervezet, és egyaránt harcolnak a szíriai kormányerők, az IS és a nyugatiak által támogatott ellenzék ellen is.

seol 2017.08.07. 16:11:11

@chrisred:

Ne segítsünk az offolásban a nyomorultnak. Csak ha unatkozunk, egye fene. :)

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 16:17:15

@chrisred:

Az Al-Kaida, ISIS, és Jaysh al-Islam ugyanabból a radikális szunnita dzsihádista szervezet részei.
2014-ben válltak szét de csak látszólag.

Az úgynevezett szíriai ellenzék is ennek a csoportnak a tagja.
Az átjárás ezek között mindennapos.

A látszat kedvéért amíg a Soros-Clinton klán ad nekik fegyvert és kiképzést, meg pénzt addig ellenzéknek hívják magukat.
Amikor Clinton megbukott át is álltak azonnal az Al-Kaidához.

Az ISIS és Al-Kaida soha nem harcolt egymás ellen, hanem együtt irtanak mindenkit aki szerintük nem igazhitű mindenhol a világban.
Hatalmi harcaik vannak, de ugyanaz a céljuk.

Mindenki más kiirtása.

lujo1111 2017.08.07. 16:17:27

@seol: a kullancsos dolog arra volt példa, h az emberek olvasnak, és ha nincs is személyes tapasztalatuk, attól még félhetnek.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 16:19:03

@seol:

Mond el légyszi melyik belinkelt cikket nem hiszed el.

Én megkeresem neked az eredeti forrást és más bizonyítékokat is.

Persze ha azért fizetnek, hogy tagadd le a tényeket, akkor nem segíthetek, a magadfajta Soros csicskán.

nick papagiorgo 2017.08.07. 16:20:09

@seol:
EGYSZER kell engedély, arra tevékenységre, hogy te hajléktalanokat (vagy bárki mást, tökmindegy, ennek ehhez semmi köze) szállásolsz.
Ha rendszeresen teszed.
És utána vezetned kell a nyilvántartást, hogy kik voltak, hányan, és fizetgetned az IFÁ-t ennek alapján.

nick papagiorgo 2017.08.07. 16:20:58

@Attilajukkaja:
mert kettesekre nem volnatkoznak :)

ki mondta, hogy csak egyesekre vonatkoznak? Direkt bonyolítod, szerintem :)

seol 2017.08.07. 16:23:25

@lujo1111:

Főleg ha naponta ötvenszer elmondják nekik, hogy félniük KELL. Mert a migráns terrorista. Vagy előtte nem olvastak?
És élmény nézni, hogy milyen ügyesen "nem veszed észre" a kényelmetlen kérdéseket. :)

seol 2017.08.07. 16:24:52

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Egészen pontosan egyik propagandaanyagod se érdekel, ha nincs köze a cikk témájához. Nem igazán tudod azt sem, mit jelent "offolni", nemde?

seol 2017.08.07. 16:27:45

@nick papagiorgo:

Fenntartom, hogy számomra életszerűtlen, hogy bármi engedély kell ahhoz, ha vendégül akarok látni a telkemen embereket (amíg nem pénzért teszem).
És újfent megemlíteném, hogy nyaraltam már így (többször), és nem kért engedélyt egyik vendéglátóm sem. Vagy bárki a környéken.

lujo1111 2017.08.07. 16:28:18

@seol: rám ez nem hat az a duma, pl. a sorosozást hülyeségnek tartom, a migrációnak ennél prózaibb oka van -klímaváltozás, háború, v gazdasági menekült, vagy egyszerűen hülyének néznek bennünket-, és nem a közmédiából v. a jobboldaliakból nem tájékozódom. egyszerűen a migránsoknak ilyen tömegű rászabadítását az EU-ra károsnak tartom.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 16:28:48

@seol:

MInden esetben az előzményben felvetett gondolatra válaszoltam, és hoztam bizonyítékot az állításaimra.
Egy esetben sem offoltam.

Gondolom szerinted a Soros-Terv se létezik annak ellenére, hogy saját kezűleg írta le:

www.project-syndicate.org/commentary/surge-funding-european-refugeee-crisis-by-george-soros-2016-04?barrier=accessreg

Magyarra fordítva:
www.origo.hu/itthon/20170514-soros-gyorgy-tudja-mi-a-megoldas-europanak-a-migranskrizisre-uj-adokat-kell-bevezetni.html

Sajnos a ballib (Index, Hvg, 444, Rtl, 168 óra, ...) médiában ezt a hírt nem találod meg, mert mind az eredeti dokumentum létezését tagadja ezerrel.

seol 2017.08.07. 16:30:21

@lujo1111:

Csodás -- és még azt is megkockáztatnám, hogy védhető álláspont.

Csak ahhoz nincs sok köze, amiről épp szó volt. ;-)

lujo1111 2017.08.07. 16:32:44

@seol: én az emberek félelmét tartom érthetőnek, és az nem tartható, h csak az EU próbálja ennek összes terhét viselni

seol 2017.08.07. 16:32:56

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Na jó, unatkozom.

Ühüm, annyira tagadják az "eredeti dokumentum" (amely egyébként egy véleménycikk, nem bárki hivatalos személy által követett terv, plusz sok mindenről eléggé más van benne, mint amit a retardpropaganda erőltet) létezését, hogy ilyen helyeken futottam bele vagy 20-szor. :-D

Attilajukkaja 2017.08.07. 16:35:28

@nick papagiorgo:
"ki mondta, hogy csak egyesekre vonatkoznak? Direkt bonyolítod, szerintem :)"
Akkor most felfedem magam: a Migration Aids titkos ügynöke vagyok és semmi dolgom nincs, csak hogy provokációkkal publicitást szerezzek magamnak. :o))))
De most tényleg. A törvények és a szabályok nálunk miért nem vonatkoznak mindenkire?
A barátaimat miért nem jelenti fel egyetlen képviselő sem a Parlamentben, amiért aljas és illegális módon szállást mernek nekem adni ingyen a nyaralójukban? Ráadásul még saját készítésű kaját, süteményt is szoktam vinni nekik a hétvégére. Azt hiszem, ez súlyosbító körülmény lehet. Bartelezés. Vagy valami rosszabb?

seol 2017.08.07. 16:36:27

@lujo1111:

Tényleg? Érthető, hogy az emberek félnek, hogy minden migráns megöli őket mind? Úgy, hogy azelőtt, hogy a propaganda elkezdte volna ezt sulykolni napi 24 órában, nem féltek? Pedig talán rémlik 1-2 terrortámadás korábbról is. (Plusz ha megfigyeled, a rettegésre idomítottak csak egy része a megcélzott tömegnek, lassan a többség a vérprimitív rasszista vérhányást "nyomja".)

És mi az, hogy csak az EU viseli ennek a terhét?

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 16:37:23

@seol:

Akkor biztos tudsz egy linket adni nekem a 20 közül ..

Mert én csak ilyet találtam, ahol idézőjelesen, és úgy említik a Soros tervet mintha az nem is létezne.
Megjegyzem a b1.blog féle hazug bloggerek nyíltan le is tagadják a terv létezését több helyütt.

index.hu/belfold/2017/07/27/nemeth_szilard_megmondta_hogy_lehet_kemenyebben_fellepni_soros_szervezetei_ellen/
"Csak lassan bontja ki, miben is állna a Soros-birodalom Nagy Terve"

index.hu/belfold/2017/07/25/nemeth_szilard_tusvanyos_ertekeles_soros_brusszel_media/
A "Soros-terv" lényege - fejtette ki - (idézőjellel, arra utalva nem létezik)

seol 2017.08.07. 16:37:37

@Attilajukkaja:

Le kell adni a polgármesternek a sütik 20%-át. Remélem, nem felejtettétek el!

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 16:38:55

@seol:

Az emberek azóta félnek, amióta rájöttek hogy igencsak reális veszély fenyegeti őket részetekről, akik az országra és Európára erőltetnétek, több millió integrációra alkalmatlan muszlimot.

seol 2017.08.07. 16:40:13

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Mármint a "letagadják" azt jelenti, hogy megemlítik, hogy egy véleménycikkről van szó? :-D Bazmeg, már akkor olvastam a cikkről a 444-en, amikor megjelent.

Arra, mit jelent "offolni", még mindig nem sikerült rájönnöd? Mi lenne, ha megkérdeznéd a melletted ülő "cezúrarém 24"-et?

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 16:41:09

@seol:

Sikerül adni végre egy linket, vagy csak magadat nyugtatgatod, hogy kedvenc ballib hazudozó hírhamisító forrásaid nem basszák át a fejed ?

ZX 2017.08.07. 16:41:17

@Ballib cenzúrázók réme 25: Mert nem is létezik. És ahányszor ide meg más blogokba belinkeled, annyiszor kapod meg, hogy hazudsz és csinálsz hülyét magdból. Hányszor kell még megcáfolni valamit mire rájössz, hogy egy baromság?

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 16:42:37

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Egyébként segítek.. 444-es link létezik. Indexes nem.

seol 2017.08.07. 16:43:37

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Fura, nekem úgy tűnik, sok muszlim SOKKAL alkalmasabb az európai integrációra, mint a legtöbb fideszes, a te szintedet meg még egy afgán kecskepásztor is megüti. Azok meg, akiknek a "libsik" szerint járna a 'menedék', mindenképpen (mert ugye senki nem akar "mindenkit befogadni", csak az ilyen elmebetegek erőltetik ezt a baromságot).

lujo1111 2017.08.07. 16:44:02

@seol: olvass utána, özön növények, v jövevényfajok elszaporodása.
az őshonos fajokat kiszorítják, m az újak nagyon virulensek, szaporák, nincs természetes ellenségük, a biológiai egyensúly megbomlik.
ennek a sok menekültnek biológiai trvszerűségei is vannak, amelyeknek a következményei beláthatatlanok. ezért tartom ekkora tömeg befogadását marhaságnak.
se USA, se Ausztrália, se Új-Zéland nem fogad be, Ázsiába sem mennek, m ott nem kukoricáznak velük. egyelőre mi csináljuk ezt azöngyílkossággal felérő befogadást

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 16:44:25

@ZX:

Na ilyen egy hithű Soros csicska.
Ott van belinkelve Soros saját kézzel írt migrációs terve, de így is letagadja.

Így kell ezt.. :DDD

seol 2017.08.07. 16:44:57

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Valamiért azt hiszed, bárkit érdekel annyira az offolásod, hogy nekiáll hosszabb időt tölteni vele? :-D

Attilajukkaja 2017.08.07. 16:44:58

@nick papagiorgo:
A Kádár korszakban, ha a barátnőm meglátogatott két hétre az NDK-ból, egy fél napot a kerületi rendőrségen töltöttünk, hogy lepapírozzuk az ittlétét. Fizetni akkor nem kellet semennyit. Az őrsön mindkettőnk gyomra picit görcsben volt, mert féltünk a rendőröktől. De persze soha nem volt semmilyen probléma. :o)
Én ma is félek a rendőröktől, mert a múlt mély nyomokat hagyott bennem. Most akkor ugyanez jött vissza? A hatóságokhoz kell fordulnom, engedélyt kérnem ahhoz, hogy valaki meglátogasson és vendégül láthassam? Csak most már fizetnem is kell érte. Előtte vagy utána, az mindegy. Hát miféle ország ez? Nem egy szabad ország, az biztos!

seol 2017.08.07. 16:45:46

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Annyi más szóé mellett a "véleménycikk" jelentését se ismered, nemde? :-D

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 16:46:49

@seol:

Ez is érdekes elszólás.
Szóval szerinted a kormányra szavazó emberek kevésbé integrálhatóak, mint a muszlim illegális bevándorlók.

Már csak az a kérdés hova akarod integrálni a magyarokat ?

Ennek a tudtában pl:
carm.org/islamic-muslim-statistics-on-violence-rape-terror-sharia-isis-welfare

Saudi Arabia, 92% of Saudis say ISIS conforms to Islamic Law,
America, 38% of American Muslims says ISIS beliefs are correct,
Britain, about 1/2 of Muslims support ISIS,
----------------
51% of U.S. Muslims want choice of Sharia,
300,000 U.S. Muslims want to impose Sharia worldwide,
---
28% of British Muslims want Britain to be an Islamic state.

Attilajukkaja 2017.08.07. 16:49:52

@seol:
"Le kell adni a polgármesternek a sütik 20%-át. Remélem, nem felejtettétek el!"
Még a polgármesternek is? Azt hittem, a Manningernek elég lesz. Alig tudtam belegyömöszölni a Nokiás ürgebőrbe azt a sok pénzt.
Basszus, szólhattál volna előbb is!!! Nem vagy te valami áruló?

ZX 2017.08.07. 16:49:55

@Ballib cenzúrázók réme 25: Hahhhahhaha.

"About The Christian Apologetics & Research Ministry

CARM is a 501(c)3, non-profit, Christian ministry dedicated to the glory of the Lord Jesus Christ and the promotion and defense of the Christian Gospel, doctrine, and theology. To do this, CARM analyzes religious and non-religious movements and compares them to the Bible. We examine abortion, atheism, evolution, Islam, Jehovah's Witnesses, Mormonism, relativism, Roman Catholicism, Wicca, universalism, (and more), along with Christian preachers and teachers. In all our analyses we use the Bible as the final standard of truth in order to defend and promote Christianity. Please consider checking out our statement of faith - CONTACT US"

Na majd pont egy ilyen oldalnak hiszek.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 16:50:52

@seol:

Soros konkértan 7 pontos tervet adott, ami korántsem vélemény cikk, hanem az EU-s parlamentben ülő csicskáinak egy diktátum, amit máig végre akarnak hajtani szinte szó szerint:

magyarhirlap.hu/cikk/64066/Hazank_biraloi_Soros_szovetsegesei
Hazánk bírálói Soros szövetségesei

Titkos lista készült az Európai Parlamentben a spekulánsnak megbízható képviselőkről
A napokban nyilvánosságra került Soros-dokumentumok azt leplezik le, hogy a rossz hírű spekuláns az Európai Unió tagországaiban mely szervezeteket támogatott a 2014-es európai uniós választások befolyásolására és egyéb politikai céljaira.

www.origo.hu/itthon/20170420-soros-gyorggye-a-legnagyobb-politikai-frakcio-az-europai-parlamentben.html
Soros György 226 politikusnál bír valamilyen befolyással az összesen 751 képviselőt tömörítő EP-ből.

----

Mielött ezt is letagadod, csak szólok, hogy ezeket a dokumentumokat Soros saját belső levezéséből kerültek ki, link mindkét cikkben van az Open Society Foundation (OSF) belső adatbázisából ellopott dokumentumhoz.

seol 2017.08.07. 16:51:46

@lujo1111:

Lenyűgözőek az ismereteid (bizonyos értelemben), annak talán nézz utána, Amerikában (jó, nem csak az USA-ban) hány menekült él, meg tűnődj pár percig azon, hogyan lehet oda gyalog és csónakon eljutni. Ezután jöhetne mondjuk az, hány menekült él Ázsia közel-keleti országaiban (több, mint ahányan Európával próbálkoztak), meg rövid tűnődés arról, egy-egy szír miért nem Laoszba menekül, amikor szétlövik a házát. Ez utóbbiban nem segítek.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 16:51:47

@ZX:

Akkor higgy a koránnak te hitetlen:

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 16:52:17

@ZX:

www.hetek.hu/hit_es_ertekek/201508/kafirok_gyaurok_ellensegek

Mit mond a saria a a kafírokról? Két idevonatkozó idézet: „A kafírokkal szemben hajthatatlannak kell lenni, keményen kell fellépni ellenük, utálni kell őket, amíg el nem fogadják a Legmagasztosabb Allah által kirótt sorsot, mivel ez Allah rendeltetése.”
...

seol 2017.08.07. 16:52:56

@Ballib cenzúrázók réme 25:

"Ember ennyire buta nem lehet." :-D

ZX 2017.08.07. 16:53:07

@Ballib cenzúrázók réme 25: Telibe szarom az össze vallás összes kibebaszott "szent" könyvét.

seol 2017.08.07. 16:53:41

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Fura, a Biblia hasonló passzusait mindig elfelejtik idézni.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 16:55:55

@seol:

Talán idélzhetnél ehez hasonlót a bibliából:

----

„Allah és követői gyűlölik azokat [a kafírokat], akik bármiféle felhatalmazás nélkül vitáznak Allah jelei felől [a Korán verseiről]. Így pecsételi le Allah az arrogáns, lenéző szíveket.” [Korán 40:35]

A kafírokat ezért ki lehet gúnyolni: „Azon a napon [ítélet napján] a hívők ki fogják gúnyolni a kafírokat, miközben nászágyukon ülnek, és nézik őket. Vajon megkapták-e a kafírok a fizetségüket azért, amit cselekedtek?” [Korán 83:34] A kafírokat le is lehet fejezni: „Ha a csatamezőn találkoztok a kafírokkal, vágjátok le a fejüket, míg fölényesen le nem győztétek őket, majd fogjátok a rabokat, és szorosan kötözzétek meg őket.” [Korán 47:4]

A kafírok ellen szabad összeesküvést szőni: „Összeesküdnek ellened és cselszövést terveznek ellened [Mohamed ellen], ám én is összeesküdök ellenük, és cselszövést tervezek ellenük. Ezért viselkedj higgadtan a kafírokkal, és hagyd őket békén egy ideig.” [Korán 86:15]

A kafírokban szabad félelmet kelteni: „Ekkor a te Urad az Ő angyalaihoz szólt és ezt mondta: Veletek leszek. Adjatok erőt a hívőknek. Én pedig rettegést fogok kelteni a kafírok szívében, le fogom vágni a fejüket, és az ujjuk hegyét is.” [Korán 8:12]

Egy muzulmán számára egy kafír nem lehet barát: „A hívők ne barátkozzanak kafírokkal más hívők helyett! Akik mégis ezt teszik, elveszítik Allah védelmét, egyedül maradnak önnönmaguk védőiként. Allah figyelmeztet benneteket, hogy féljétek őt, hisz mindenki hozzá fog majd visszatérni.” [Korán 3:28]

ZX 2017.08.07. 16:56:10

@Ballib cenzúrázók réme 25: Gondolom nem olvastad el miről szól a cikk, mivel te csak egy ostoba chatrobot vagy.

A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok 2017.08.07. 16:57:48

@Karipapa01: "Szerinted ha most valaki agyonlőné a Sorost, megoldódna minden probléma? "

Ez egy oriasi maffia szervezet, ami nyilvan nem allna le azonnal. De ha peldaul annak idejen Hitlert megolik, akkor biztos, hogy kedvezobben alakultak volna a dolgok.
Korunk Hitlere, Soros.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 16:58:01

@seol:

Egyébként érdekesség, hogy az Open Society Foundation (OSF) belső adatbázisából ellopott dokumentumról se ejt egy szót se az Index, Hvg, 444, féle hírhamisító banda, aholis Soros az EP-ben ücsörgő csicskásait listázza.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 17:00:15

@ZX:

Dehogynem..

Az egyik pont arról szól, hogy fogadjunk be több százezer muszlimot évente, a másik meg arról hogy hitelből integráljuk és tartsuk el őket.

A többi érdektelen, mert ez már önmagában csak hazaárulók agyán megy keresztül.

ZX 2017.08.07. 17:01:48

@Ballib cenzúrázók réme 25: Nem, kurvára nem erről szól. De ha ezt nem érted én sem tudom jobban elmagyarázni, mert funkcionális analfabéta vagy.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.08.07. 17:05:50

@ZX:

De igen.
Mindkét pontot ki is fejti Soros az eredeti cikkben.

Persze értem hogy így nehéz letagadni, és játszani tovább az agyhalott hülyét, hogy az orrod alá dugják a valóságot, dehát így jártál...

Kampfer 2017.08.07. 17:28:59

@Attilajukkaja: Látod? Ennyi vagy... Az ostoba kis kekeckedő!

"A barátaimat miért nem jelenti fel egyetlen képviselő sem a Parlamentben, amiért aljas és illegális módon szállást mernek nekem adni ingyen a nyaralójukban?"

Sanszos, hogy azért, mert a barátaid és a vendégei (t.i.: ti magatok) nem jártok fejbúbtól talpig abroszban és gyászruhában, nem akarjátok kiirtani a szomszédságot, nem szarjátok össze az udvart, mint a baromfik és a migrik, nem látnak bennetek akkora kockázatot, mint a koszlidércekben! Mellesleg, ha esetleg feldobná a barátaidat az önkormányzatnál, lehetne belőle probléája (nem biztos, de lehetne)! Adózással kapcsolatosan leginkább...

"Ráadásul még saját készítésű kaját, süteményt is szoktam vinni nekik a hétvégére. Azt hiszem, ez súlyosbító körülmény lehet. Bartelezés. Vagy valami rosszabb?"

Ha 5-6-7 ember rosszul lenne miatta, akkor biztosan. Addig senkit sem érdekel.
Kamp.

Ember Hallgatag 2017.08.07. 17:30:03

Lassan 30 éve élek külföldön, kettős állampolgárságom van. Nemrég vásároltam egy lepukkant kis házat Siófokon azzal a céllal, hogy kipofozom és nyugdíjas éveimet tavasztól őszig ott töltöm el. A múlt hét végén is ott voltam, de az egyik szomszéd rámtámadt, mert zavarta hogy nyírom a füvet. Szó szót követett, a végén már azzal vádolt hogy azért jöttem haza mert magyar nyugdíjat akarok kapni. Nem egy észlény az illető és csak olaj volt a tűzre amikor kinevettem. Az utcán üvöltözött hogy nem fog engem eltartani és menjek vissza oda ahonnan jöttem. Egy fillérrel nem fogom terhelni az államkasszát, a magyar átlagnál jóval magasabb nyugdíjamat pedig ott költöm el, tehát többet adok a közösbe mint amennyit viszek. Ha egy mód van rá elkerülöm a magyar egészségügyi ellátást, rosszak a tapasztalataim, de sürgős esetben igénybe kell vennem. Ezt az EU rendelkezések lehetővé teszik, tehát nem sértek meg semmilyen szabályt, a biztosítóm pedig rendezi az anyagiakat, ezért fizettem őket évtizedeken keresztül De a szomszédom szerint kishazánkban már én is idegen vagyok, a gyűlöletkampány az ostoba lumpenproletárból mélymagyar hazafit formált.
Nem érzem hogy rosszabb magyar lennék mint bárki más, ha tévednék, bátran jelezzétek.

Soros Bérenc

chrisred 2017.08.07. 17:49:45

@Ballib cenzúrázók réme 25: Nehéz cáfolni, nagyjából ugyanannyira, mint azt, hogy a volt KGB-s Putyinnak és a volt szovjet gyarmati helytartó Aszad dinasztiának ugyanazok a céljai, mint a volt szovjet vezérkarnak.

Kampfer 2017.08.07. 17:51:11

@Attilajukkaja: "Semmi."

Ez egy közönséges hazugság a részedről! És ezt te is nagyon jól tudod. Nyilván cink leírni az előre látható reakciókat, de a 'semmi' az egy hazugság!
Kamp.

legális 2017.08.07. 17:52:41

@seol: Ha barátodat, családtagodat látod vendégül nem kell. Ha fizetővendéglátó vagy kell. Itt rosszabb a helyzet, mert 100 % kedvezményt is ad a tulaj, ami nem mindenki számára hozzáférhető, általános kedvezmény, ezért a szokásos szállásdíj után még adózni is kell, meg eu-járulékot is fizetni. Nagyságrendileg csak ez után van az IFA.
Csak analógia kedvéért - TV-t gyártasz, mind eladod, de van 20 ember akinek ingyen adod - nem publikus akció, nem hozzáférhető, adózandó bevételről mondasz le-ha a bevételről le is mondasz, az állam az adóról nem.

Attilajukkaja 2017.08.07. 18:13:30

@Kampfer:
"Ez egy közönséges hazugság a részedről! És ezt te is nagyon jól tudod."
Drága szívem! :o)
Én félúton lakom a Jordán Nagykövetség (tudod, Tiborcz haverjai) és az egyiptomi Pharaon (tudod, Orbán volt haverja) telke között. Az utcánk felső részén egy német iskola van, ahova szőke és félvér gyerekek járnak minden nap. A házak/lakások felében külföldiek élnek, szóval itt körül vagyunk véve mindenféle népekkel. Néhány menekült család fel sem tűnne.
Közönséges hazugság? Ha Habonyt kérdezed, biztosan az. :o)))))

" Látod? Ennyi vagy... Az ostoba kis kekeckedő!"
Savanyú a szőlő?

"Sanszos, hogy azért, mert a barátaid és a vendégei (t.i.: ti magatok) nem jártok fejbúbtól talpig abroszban és gyászruhában, nem akarjátok kiirtani a szomszédságot, nem szarjátok össze az udvart, mint a baromfik és a migrik, nem látnak bennetek akkora kockázatot, mint a koszlidércekben!"
Te most kikről beszélsz?

"Mellesleg, ha esetleg feldobná a barátaidat az önkormányzatnál, lehetne belőle probléája (nem biztos, de lehetne)! Adózással kapcsolatosan leginkább..."
Kicsoda dobna fel? Nagyon belelovaltad magad! :o)))))

Attilajukkaja 2017.08.07. 18:18:49

@Ember Hallgatag:
"Az utcán üvöltözött hogy nem fog engem eltartani és menjek vissza oda ahonnan jöttem. "
Mert ezt látja a szerencsétlen mindenhol a plakátokon. Mert Brüsszel. Meg a Soros. Meg a migráncsok. Meg a civilek (azt sem tudja, kik azok). Meg a multik.
Nagyon, nagyon beteg itthon a hangulat. Nem tudom, milyen volt a 30-as években Magyarországon, de én komolyan kezdek félni, hogy a "történelem ismétli önmagát". Pedig abból semmi jó nem származott és nem is fog származni.

Attilajukkaja 2017.08.07. 18:21:47

@Ballib cenzúrázók réme 25:
"Mindkét pontot ki is fejti Soros az eredeti cikkben."
Be tudnád linkelni Soros cikkét?

élveteg 2017.08.07. 18:34:30

"A külföldi turisták nem estek át az orábni agymosáson, semmi bajuk a "színes népséggel".

Akkor nem értem ha kivlló külföldiek ( akik nem estek át az orbáni agymosáson ) ugyan mi vérvörös picsáért tüntek el mondjük innen ha annyira nincs bajuk a bevándorlókkal akkor miért nem élnek együtt velük ?

"Rinkeby negyedben a lakosok több mint 80 százaléka bevándorló és magas a munkanélküliségi ráta"

index.hu/kulfold/2017/02/21/zavargasok_voltak_stockholmban/

Nagyorrú Barbi 2017.08.07. 18:35:33

Hüje (sic!) vagy Tibikém. Olyan hüje helyből, mint más nekifutásból.

Kampfer 2017.08.07. 18:40:52

@Attilajukkaja: Szövegértés ennél biztosan jobban megy, ennyire nem vagy te hülye, csak ez maradt... Könnyebb eljátszani, mint végiggondolni. Ok.

"A házak/lakások felében külföldiek élnek, szóval itt körül vagyunk véve mindenféle népekkel. Néhány menekült család fel sem tűnne."

Csak dumálsz, vagy tényleg ilyen ostoba vagy? Hogyne tűnne fel! Dehogynem! Figyelj ide, hegyvidéki! Ha azok közül akár csak két család ott lett volna, akik itt pusztítottak '15-ben, a bármely ott tanyázó náció megtette volna a lépéseket, hogy qrvagyorsan eltakarítsák őket onnan! És el is lettek volna takarítva! Tudod, ahogy a lomisok is, mikor nálatok van lomtalanítás, míg Lőrincen vagy Kőbányán a cigányok hajtják el még a közterest is a szeméttől...! Ne terelj és ne dumálj! A közeletekbe sem kerülhetne (nem is került) egyetlen ilyen buckalakó família sem!

"Közönséges hazugság? Ha Habonyt kérdezed, biztosan az."

Mi van veled, kisjukka? Ennyire bejön a pali...? Állandóan felhozod, pedig én le se szarom az ürgét, ahogy a többi általad emlegetett egyiket sem! Ennyire nem tudsz leszakadni róla? Vagy irigyled tőle a kokót???

"Savanyú a szőlő?"

Miért lenne? Az, hogy te megjátszod a színhülyét (anno be is vallottad magadról), az a te problémád, meg esetleg a veled együtt élőké. Én leszarom.

"Te most kikről beszélsz?"

Liba! Arról beszélek, hogy miattatok azért nem balhézott vagy balhézna a helyi lakosság, mert nem látnak bennetek kockázatot! A migrikben azt látnak. Ha ti vagytok egy ottani szálláson (akár a barátodéknál), az jó eséllyel nem zavar senkit. De ha egy rakat abroszos téblábolna ott 'kiccsaládostól', akkor kiakadna a migrimérő! Kiderült a szándék, ki is akadt... Mit nem lehet ezen érteni?

"Kicsoda dobna fel? Nagyon belelovaltad magad!"

Ugyanazt írhatom, mint az előbb. Hiába játszod a hülye libát! Ha akár a barátod szomszédja feldobná a barátod, hogy napokig ott volt nála egy 5-6-10 fős társaság, akkor simán kaphatna kellemetlen kérdéseket. Elég egy szomszéd...
Kamp.

Kampfer 2017.08.07. 18:43:02

@Attilajukkaja: Ne játszd a hülyét! Már linkelték itt épp eleget a blogokon! Többek között neked is! ÉS akár a videót is láthattad (láttad is szerintem), amelyben maga mondta el, mit szeretne. Gugli neked is jóbarátod, keresd meg és nézd! De olvashatod is!
Kamp.

Larry Silverstein 2017.08.07. 18:51:56

A libbantak baja inkább az, hogy ők a rossz oldalára álltak a cummernek a menekültügyben /is/. Nem mintha komoly esélyük lett volna kormányt váltani, de a menekültkrízis idején gyenge esély is elpárolgott.

zokogjatok 2017.08.07. 18:59:45

"Adódik a kérdés, hogy ha az orosz-ukrán háború miatt érkeztek volna kárpátaljai, neadjisten ukrán családok, őket is ekkora elutasítottság várta volna? Minden bizonnyal nem. Mert a kettős mérce jól működik."

Adódik a kérdés, hogy ha egy távolabbi családtag akar nálunk lakni egy hétig, vagy a csöves az utcáról, akkor ugyanakkora eséllyel mondunk-e igent? Pedig lehet a csöves is tök rendes, meg a családtag is egy fasz.

Mágikus bazdmeg. Mik vannak. Az emberek nem ugyanúgy viselkednek egymással, hanem mindenféle származás meg kultúra alapján kategorizálnak.

zokogjatok 2017.08.07. 19:02:50

@Attilajukkaja: "de én komolyan kezdek félni, hogy a "történelem ismétli önmagát"."

Nagyon kell ám rettegni a náciktól, bár mintha az utóbbi időben a Béke Vallásának Teherautói mintha valamivel több embert öltek volna meg. Ja Hamburgot sem a nácik verték szét. De további jó rettegést a csúnyanáciktól.

Attilajukkaja 2017.08.07. 19:09:24

@Kampfer:
"Ne játszd a hülyét! Már linkelték itt épp eleget a blogokon! "
Először is tanulj meg tisztelettudóan kommunikálni. Uncsi már ez a sok hülyézés. Másodszor pedig úgy látom, nem ismered Soros eredeti cikkét. Különben gond nélkül belinkelted volna.

"Csak dumálsz, vagy tényleg ilyen ostoba vagy?"
Ostoba? Mi van? Na jó, a lakóknak nem a fele külföldi, csak a negyede. Picit túloztam. :o)
De ennyi az ellenérved? "Ostoba"?

"Figyelj ide, hegyvidéki! Ha azok közül akár csak két család ott lett volna, akik itt pusztítottak '15-ben, a bármely ott tanyázó náció megtette volna a lépéseket, hogy qrvagyorsan eltakarítsák őket onnan!"
Te egyszerűen csak beteg vagy!

"Tudod, ahogy a lomisok is, mikor nálatok van lomtalanítás, míg Lőrincen vagy Kőbányán a cigányok hajtják el még a közterest is a szeméttől...!"
Nagyon beteg vagy.

"Ne terelj és ne dumálj! A közeletekbe sem kerülhetne (nem is került) egyetlen ilyen buckalakó família sem!"
Nagyon, nagyon beteg vagy.

"Mi van veled, kisjukka? Ennyire bejön a pali...?"
He?

" Állandóan felhozod, pedig én le se szarom az ürgét, ahogy a többi általad emlegetett egyiket sem! Ennyire nem tudsz leszakadni róla? Vagy irigyled tőle a kokót???"
Mit hozok fel? Milyen ürgét?
Na jó, ennyi elég. Eddig igyekeztem kulturáltan válaszolgatni neked, de mindennek van egy határa. Drogosokkal és részegekkel nem társalgok.

pkovaks 2017.08.07. 19:10:24

@Kampfer: Megemelem a KALAPOT elötted, magam sem tudtam volna jobban összefoglalni a tömör lenyeget a dolognak... Igenis ki kell allni amellett hogy a NEP azt mondta hogy NEM ! Semmilyen trukkös probalkozast nem szabad engedni plane az ilyet hogy "kidobjak az ajton es be akar jönni az ablakon". Csak körul kell nezni hova jutott Europa, mibe taszitottak a zsohar liberalisok. Nos ebböl nem kerunk... Maradjon meg a V4 a beke szigetenek tovabbra is... A bevandorlokrol meg csak annyit hogy eleg sokat dolgoztak azert hogy az embereknek ez legyen a felelme, velemenye, fenntartasa roluk... Megegyszer köszönöm a tömör összefoglalot...Aki ezt nem erti meg azzal nem erdemes vitatkozni...

pkovaks 2017.08.07. 19:26:39

@Attilajukkaja: "Évek óta kb. 40 ezer muszlim él Magyarországon. Volt velük probléma? Nem! Szóval?"

Az europai peldak mit mutatnak ? ? ? Keves muszlim (semmi problema), de ahogy növekszik a szamuk egyre nagyobb hangot adnak követeleseiknek majd kesöbb mar eröszakosan követelöznek... Ne mond hogy nem latod mi folyik a franciaknal, angoloknal, svedeknel de a belgaknal levök is egyre eröszakosabbak. Na ezt nem akarjak atelni az itteni lakosok......

L von Richthoven 2017.08.07. 19:26:49

@Kampfer:
kiváncsi lennék rá, ki az aki megtilthatja a saját ingatlanomban egy olyan vendég fogadását aki az országban jogszerűen tartózkodik... nagyon ugy látom, hogy te itt ki fogsz sodródni...

pkovaks 2017.08.07. 19:33:59

@maxval a mélyelemző birca: Aki jogilag menekült, az szabadon közlekedhet az országban, sőt az egész EU-ban is.

Na, erre fognak rab@szni a simogatok, lassankent el is fognak tunni a migrik eszaki iranyban. Megneznem par ev mulva mennyi marad az orszagban ?

Attilajukkaja 2017.08.07. 19:40:15

@pkovaks:
"Keves muszlim (semmi problema), de ahogy növekszik a szamuk egyre nagyobb hangot adnak követeleseiknek majd kesöbb mar eröszakosan követelöznek."
Hány ezer muszlim számít soknak egy akkora országban, mint a miénk? Te tudod? Mármint az itt élő 40 ezer muszlimon túl.

"Ne mond hogy nem latod mi folyik a franciaknal, angoloknal, svedeknel de a belgaknal levök is egyre eröszakosabbak."
Látom, az ISIS emberei mit művelnek. És te látod azokat az ezreket, akik békésen élnek ezekben az országokban és tisztességesen tanulnak, dolgoznak?

" Na ezt nem akarjak atelni az itteni lakosok......"
Ez nem azon a pár száz menekülten múlik, akik még a szigorú Fidesz rostán is fennmaradtak, hogy oltalmazott státuszt kapjanak nálunk. Ha az ISIS minket vesz célba, akkor mindent megtesz azért, hogy meg is támadjon minket. Menekültek nélkül is. Pénzük van, Rogán meg simán beengedi őket, ha neki is leesik néhány millió az üzletből az off shore cégein keresztül.

nick papagiorgo 2017.08.07. 19:41:24

@Attilajukkaja:
"A Kádár korszakban, ha a barátnőm meglátogatott két hétre az NDK-ból, egy fél napot a kerületi rendőrségen töltöttünk, hogy lepapírozzuk az ittlétét. Fizetni akkor nem kellet semennyit. Az őrsön mindkettőnk gyomra picit görcsben volt, mert féltünk a rendőröktől. De persze soha nem volt semmilyen probléma. :o)
Én ma is félek a rendőröktől, mert a múlt mély nyomokat hagyott bennem. Most akkor ugyanez jött vissza? A hatóságokhoz kell fordulnom, engedélyt kérnem ahhoz, hogy valaki meglátogasson és vendégül láthassam? Csak most már fizetnem is kell érte. Előtte vagy utána, az mindegy. Hát miféle ország ez? Nem egy szabad ország, az biztos!"

Már korábban rájöttem, hogy te teljesen rafinált módon, teljesen hülyének tetteted magad :) Igen, itt még mindig mindenkit elvisznek, tessék kiállni a ház elé, és ráülni a bőröndre, mint Kádár János, ha szerencséd van, 10 percen belül jön is a taxi. :)

Továbbá a "rácsodálkozásaidra" is megjegyezném, hogy attól, hogy azért mert engem nem értesítettek dísztáviratban, hogy a piros lámpán nem lehet átmenni, attól az még nem jelenti azt, hogy nekem lehet. Azok a problémák, amikre te itt most rácsodálkozol, mindig is megvoltak, csak Te nem tudtál róla, vagy legalűbbis úgy teszel, mintha nem tudtál volna.

Tudod Kádár, az se volt teljesen normális (főleg a vége felé nem), de az legalább nem nyafogott, hogy "ez nem egy szabad ország" :)

pkovaks 2017.08.07. 19:42:52

@TewiII: "Jött több mint 1 millió muszlim menekült, közülük hány követt el bármit? Nem terrorcselekményt, BÁRMIT? 0,000001%? "

Hanyan csinaltak valamit, hanyan buktak meg mielött csinalhattak volna valamit es hanyan fognak meg megbukni mert nem nyugszanak addig amig nem iszlamositjak el környezetuket ? Nyugtassad meg azokat is akiknek a hozzatartozoja odaveszett eme baratsagos, bekeszeretö emberek miatt ...

Kampfer 2017.08.07. 19:54:47

@Attilajukkaja: Párszor már megbeszéltük, hogy te ki és mi vagy! Azt is, hogy ahhoz tényleg ostoba kis liba vagy, hogy érdemben lehessen vitázni veled! De ezt is nagyon sokan nem egyszer leírták már neked! És az, hogy félmondatokban a hülye picsát játszva visszakérdezel a világos dolgokra, nagyon szépen mutatja a 'kekec' lényedet (amit magad is elismertél kb. egy éve)! És az a 'he', na az egyértelműen jelzi, hogy egy kis kötekedő ostoba liba vagy!
Azt is próbálták már neked épp elegen elmagyarázni, hogy bele kéne már törődnöd, hogy NEM akarunk itt mindenféle nyomorult koszlidércet pátyolgatni! Ha te akarsz, tegyed! A te döntésed! De ne itt! Fogd meg magad, pakolj össze és indulj el a hegyről, húzzál ki a homokba és ott annyit segítesz, amennyit akarsz! De a magad bőrére és ne a máséra!
És igen! Azt is sokszor leírták már neked (én is), hogy nagyon jól látszik rajtad, hogy fingod sincs a való világról, elvagy ott a hegyvidéken és olyan dolgokról írod észosztóan a hülyeségeidet, amiről még csak halvány gőzöd sincs! Ettől persze még nem más lesz a hülye, hanem továbbra is te vagy az, de ez tényleg a te problémád és anyádé...
És hogy milyen ürgét hozol föl állandóan: csak vissza kell olvasnod a saját korábbi bejegyzésed, arra írtam a választ! De ahogy ezt a nickedet is az attilád csinálta meg neked, lehet, hogy még némi olvasási gyakorlat is problémás számodra! Sebaj...! Fent a hegyen tán még ez is megengedett! Idióta...
Kamp.

Attilajukkaja 2017.08.07. 19:59:59

@nick papagiorgo:
"Már korábban rájöttem, hogy te teljesen rafinált módon, teljesen hülyének tetteted magad :"
Valóban?

" Igen, itt még mindig mindenkit elvisznek, tessék kiállni a ház elé, és ráülni a bőröndre, mint Kádár János, ha szerencséd van, 10 percen belül jön is a taxi. :)"
Te most ironizálsz? Mert én komolyan írtam azt, amit. Nem akarok olyan rendszerben élni, amelyben újra jelentenem kell, hogy a lakásomban/nyaralómban hány embert és mikor fogadok éjszakára. Hogy erre engedélyt kérjek. És még fizessek is érte! Persze, biztosan nagyon hülyének tettetem magam, de akkor sem akarom!

"attól, hogy azért mert engem nem értesítettek dísztáviratban, hogy a piros lámpán nem lehet átmenni, attól az még nem jelenti azt, hogy nekem lehet."
A piros lámpa egy életszerű szabály, mindenki tud róla és be is tartja (kevés kivétellel). Vizsgát is kell tenni róla. Szóval a példád nem igazán releváns.

"Azok a problémák, amikre te itt most rácsodálkozol, mindig is megvoltak, csak Te nem tudtál róla, vagy legalűbbis úgy teszel, mintha nem tudtál volna. "
És rajtam kívül még pár millió magyar is biztosan megjátssza az agyát, és úgy tesz, mintha nem tudna arról, hogy nem láthatja vendégül a barátait anélkül, hogy fizessen utánuk. Na ja!

"Tudod Kádár, az se volt teljesen normális (főleg a vége felé nem), de az legalább nem nyafogott, hogy "ez nem egy szabad ország" "
Mert SZÁMÁRA nem voltak korlátok. Miért is nyafogott volna??????????????

Kampfer 2017.08.07. 20:00:05

@L von Richthoven: Szövegértés nem erősség, igaz???

"kiváncsi lennék rá, ki az aki megtilthatja a saját ingatlanomban egy olyan vendég fogadását aki az országban jogszerűen tartózkodik... nagyon ugy látom, hogy te itt ki fogsz sodródni..."

Ki a fene írta azt neked, hogy megtilthatja??? Azt írtuk itt többen is, hogy a kereskedelmi célú ingatlan szervezett üdültetésre való használatának (üdülőövezetben) törvényi és jogszabályi keretei vannak! Vagyis, ha te az ingatlanodban ilyen tevékenységet folytatsz, akkor viszonylag sokan megtilthatják! Működési engedélyről hallottál már?
Ellenőrizhet:
- NAV
- NÉBIH
- Tisztiorvos
- Önkormányzat illetékes hatósága
- Tűzoltóság
- Korábban munkaügyi hatóságok, jelenleg a járási kormányhivatal

Nos ezek BÁRMELYIKE felfüggesztheti a működési engedélyt! Ettől még az ingatlan a tiéd. És magánúton a saját ingatlanodban azt fogadsz, akit akarsz. Természetesen a vonatkozó adóterhek megfizetése esetén. Kereskedelmi célra használt ingatlanban nem!
Ennyit a kisodródásról...
Kamp.

Kampfer 2017.08.07. 20:04:29

@nick papagiorgo: Hosszú hónapok óta ezt csinálja! Szörnyűlködik, milyen egy világ ez, majd utána ontja az ostobaságait...! Kekeckedik, emulálja a hülyét. Persze az is, de nem annyira, mint amennyire megjátssza! Ez ilyen... Ostoba. Szerintem egyébként felfogja, amit írnak neki, csak ugye vérciki, ha már csak a kekeckedés az egyetlen menekülési út... Fent él a hegyen, életében nem látott még olyan dolgokat, amikről osztja az észt! Arrafelé elég gyakori típus...
Kamp.

nick papagiorgo 2017.08.07. 20:05:33

Hogy abbahagyjuk a szellemi fenékberúgó versenyt, itt egy cikk. Indexes, 2013-as jelzem:

index.hu/gazdasag/2013/06/27/idegenforgalmi_ado/

@Attilajukkaja: -nak meg a többi "tanyasinak" (aki erről még sose hallott, ergo szerintünk nincs is) jegyezném meg, hogy a cikkben be van linkelve a törvény, egy 1990-es törvényről beszélünk. (Igen, a "Kádárkorszak" meg az "elnyomás" meg a "rettegés" azóta van itt köztünk :)

Megfelelő hivatkozást amúgy bárki találhat, aki kicsit is veszi a fáradságot és utánanéz.

Kampfer 2017.08.07. 20:11:34

@pkovaks: Üdvözlet! Nagyon szívesen.
Kamp.

Attilajukkaja 2017.08.07. 20:14:27

@pkovaks:
" hanyan buktak meg mielött csinalhattak volna valamit es hanyan fognak meg megbukni mert nem nyugszanak addig amig nem iszlamositjak el környezetuket ?"
Szerintem nagyon kevesen. Miért tennének ilyet, hacsak nem valami elvakult őrültek, mint pl. a magyar robbantó? Az elmebetegeket nehéz kiszűrni, bárhonnan is jönnek.

" Nyugtassad meg azokat is akiknek a hozzatartozoja odaveszett eme baratsagos, bekeszeretö emberek miatt"
A békeszerető emberek miatt senki nem veszett oda. Viszont tényleg jobban oda kell figyelni azokra a menekültekre, akiket befogadtunk. Ők komoly pszichikai traumán estek át az elmúlt évek alatt, amit nehéz lenne bárkinek is feldolgozni. Ezért lenne jó, ha legalább néhány kisgyermekes család pihenhetne a Balaton partján 1-2 hétig. Sokat segítene nekik. És egyben nekünk is.

Attilajukkaja 2017.08.07. 20:18:43

@nick papagiorgo:
"@Attilajukkaja: -nak meg a többi "tanyasinak" (aki erről még sose hallott, ergo szerintünk nincs is) jegyezném meg, hogy a cikkben be van linkelve a törvény, egy 1990-es törvényről beszélünk. (Igen, a "Kádárkorszak" meg az "elnyomás" meg a "rettegés" azóta van itt köztünk ."

A többi tanyasinak??? Mi van?
Szóval már lementél ebbe a degradáló stílusba? Vagyis nem tudsz tovább érvelni.
Megesik. Sajnálom. Viszlát!

Kampfer 2017.08.07. 20:24:15

@Attilajukkaja: Talán olvasd el, amit linkelt és ne add a síkhülyét...! Akkor esetleg értelmes gondolataid is lesznek! Talán megeshet...
Kamp.

L von Richthoven 2017.08.07. 20:32:25

@Kampfer:
végigolvasva a fröcsögéseidet először arra gondoltam, hogy azért vagy ekkora barom, mert vasvillával vettek el anyád alól...
de rá kellett jöjjek, hogy nem, tévedtem..
téged anyád a vaddisznók dagonyázó pocsolyája mellé szart és azok neveltek fel... nem, nem a kocák! inkább a varacskos kanok, azok hajlamosabbak a veszettségre...

nick papagiorgo 2017.08.07. 20:32:56

@Attilajukkaja:
ez az, fussál csak.
A fél délutánomat azzal töltöttem, hogy megpróbáltam értelmesen válaszolni a hülyébbnél hülyébb kérdéseidre, ahol te kb mindent felfogtál (állításod szerint) csak a lényeget nem.
Megtaláltam a törvényt, amivel még te se tudsz vitatkozni, erre gyorsan megsértődsz és elszaladsz. Csak rajta, de akkor is VESZTETTÉL!!!!!
Hahaha.

Ha visszaolvasol, te se túl kedveseket vágtál az én fejemhez. Az, hogy te az első TÉNY hatására megsértődsz és elszaladsz, csupán gyengeségedet bizonyítja. Hol vannak az eddig oly frappáns "érvek"? Hol vannak, hogy az, aki ellen van, az a társadalom legalja, és te szégyelled magad helyettük? Hol van, hogy ez még a kádárkorban se volt? Meg a többi, érzelmi húrokat pengető féligazság? :)

Kampfer 2017.08.07. 20:39:27

@L von Richthoven: Addig jó, míg a te gondolatvilágodat tényleg csak a magadfajta véglények képviselik! Nos, a qrvaanyád egyetlen igazi bűne az volt, hogy elvágta a köldökzsinórod és nem hurkolta a nyakad köré, te kis bélféreg! Együtt kellett volna meghalnotok, csak jobban járt volna a világ! ;-) Te vagy a legjobb igazolása, miért káros a testvérek közti szex...! Na, ugorj vissza az orrodba és túrj tovább! Tudod, ahogy a sz*rvári barátodtól láttad! Te kis gennytarisznya...
K.

Zsoltbacsi 2017.08.07. 22:12:14

@nick papagiorgo: @Attilajukkaja: Mindig ezt csinalja. En az afaval kapcsolatban alaztam le csunyan. Jott a szokasos "vilagbajnok afa" mantraval, es hiaba hivtam fel a figyelmet, hogy mar joval alacsonyabb, mint 2010ben,amikor a patas atvette a "demokrataktol". Nem hitt nekem, es jott a terelessel, hogy a disznohus... Hiaba mondtam neki, hogy rengeteg dolognak csokkent az afaja, meg en lettem lehazugozva. Aztan belinkeltem neki a felsorolást a nav oldalarol (vagy 4 oldalon keresztul sorolja) rogton jott a hiszti es "elkoszont" :)

morph on deer 2017.08.08. 00:20:29

@Zsoltbacsi:
"vilagbajnok afa"

Az sajna tény, hogy egész Európában nem tudsz mutatni 27%-os áfát egy országban sem. És ezen az sem változtat, hogy van jópár cikk aminek alacsonyabb az áfája.
A csúcs a mienk.

Ha már itt tartunk, a hülyeségben is: ugyanannak az ételnek magasabb az áfája ha hazaviszed az étteremből, mintha ott fogyasztod el! Arra már gondolni sem merek, hogy miképpen számolják ki, ha a maradékot becsomagoltatod (doggy bag) !
Na ez is egy "világbajnok" megoldás, szó ami szó..!

morph on deer 2017.08.08. 00:40:53

@Kampfer:
Ez nekem nem egészen világos:

"És magánúton a saját ingatlanodban azt fogadsz, akit akarsz. Természetesen a vonatkozó adóterhek megfizetése esetén. Kereskedelmi célra használt ingatlanban nem!"

Tehát akereskedelmi célokból használt ingatlanomban előírhatja bárki, hogy ki az akit beengedhetek?
Ezmost komoly?

És ha például holnap velem, mint magánemberrel alszik három latin táncosnő magáncélból, - a saját ingatlanom, saját ágyam, stb. Kerül haználatra, saját egyebek mellett - akkor reggel szaladnom kell az önkormányzathoz adót fizetni?

Sőt, várjál, lehet, hogy már az adataikat is be kell szolgáltatnom, meg az útlevelük másolatát is? Ujjlenyomat, vérvétel biztos nem kell?

Hát alakulgatunk, meg kell hagyni!

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.08. 05:53:28

@pkovaks:

Jelenleg BG-ban lakom.

Gyakorlatilag az összes menedékjogot kapott elmegy, sőt a menedékkérelmet beadók is, meg nem várva az ügyintézést.

Ki akarna BG-ban lenni munkásszálóban, havi 100 eurós segéllyel, mikor Németországban ingyen szállodákat kapnak, ezer eurós havi segélyekkel, plusz minden egyébbel.

Ezek az emberek nem menekültek, hanem segélyvadászok.

Roan 2017.08.08. 10:01:28

@Proud Mary: Inkább neked kellene kicsit többet olvasnod a témáról:

www.newworldencyclopedia.org/entry/Bosnian_War

Itt is azok hangzottak el érvként, hogy a muszlimok teret akarnak nyerni, és meg kell védeni Európát az iszlámtól... Az áldozatok aránya között 65% volt boszniai muszlim, ha a polgári áldozatokat nézzük, ez az arány 85%. És Srebrenica mellett volt még Doboj, Foca, Visegrad, Bratunac, Ahmici, ismert eredménnyel.

Szóval szerinted hogyan is történtek a népirtások?

Attilajukkaja 2017.08.08. 11:03:55

@L von Richthoven:
"de rá kellett jöjjek, hogy nem, tévedtem.."
:o))))

@nick papagiorgo:
"ez az, fussál csak."
Te bepiáltál? Eddig teljesen normálisan kommunikáltuk, hirtelen pedig elkezdtél mocskolódni. Mire fel?

"Megtaláltam a törvényt, amivel még te se tudsz vitatkozni, erre gyorsan megsértődsz és elszaladsz. Csak rajta, de akkor is VESZTETTÉL!!!!!
Hahaha. "
Vesztettem? Te ezt az egészet egy játéknak vagy meccsnek fogtad fel? Elmentem, mert el kellett mennem, és mert elkezdtél pocskondiázni. Én ilyesmikre nem válaszolok. Most is csak azért teszem, hogy ezt tudtodra hozzam.

"Ha visszaolvasol, te se túl kedveseket vágtál az én fejemhez."
Talán lehülyéztelek? Vagy letanyasiaztalak? Vagy miket vágtam a fejedhez?

"az első TÉNY hatására megsértődsz és elszaladsz, csupán gyengeségedet bizonyítja."
Ja, elszaladtam. Annyira megijedtem a "tényektől"! :o))))
Azt a "tényt" mégis honnan vetted, hogy én tanyasi vagyok?
Viszont elfelejted, hogy nem tagadtam, hogy a Migration Aid valószínűleg mulasztott azzal, hogy nem kért előre engedélyt. Bár az erre vonatkozó szabályozást nem láttam, nem ismerem. Kíváncsi lennék rá, hányan ismerik Magyarországon. Átküldtél egy táblázatot, ami valóban bizonyítja, hogy Magyarországon néhány település tényleg szed (elég pofátlanul!) tartózkodási idegenforgalmi adót. A Migration Aid szerencsétlenségére Keszthely is ezek közé tartozik. Még jó, hogy azt nyilatkozták, ezek után nem is akarják odavinni az oltalmazott családokat (persze nem a pénz miatt).
Arra pedig egyszer sem adtál választ, hogy miért éppen itt és most akarnak betartatni olyan szabályozásokat, amiket a magyar családoknál soha nem szoktak. Mert ez a fő probléma.

"Hol vannak az eddig oly frappáns "érvek"? Hol vannak, hogy az, aki ellen van, az a társadalom legalja, és te szégyelled magad helyettük?"
A legalját most te mondod. Én soha senkit nem neveztem így! Szégyellem magam azon honfitársaimért, akik ezt a gyűlöletkampányt beindították az országomban, akik oda süllyedtek, hogy politikusként, képviselőként megtagadják embertársaiktól az Alaptörvényben biztosított jogaikat, akik elvakultan szítják az emberekben a rettegést, és azokért, akik zsigeri alapon, gondolkodás nélkül felülnek ennek az őrületnek. Már leírtam, hogy ha a Migration Aids bármiben is mulasztott, az még pótolható lett volna. De itt nyilván nem erről van szó!

"Hol van, hogy ez még a kádárkorban se volt? Meg a többi, érzelmi húrokat pengető féligazság? "
Féligazság? Te, aki ezeket a szabályokat olyan jól ismered, nem tudsz arról, hogy amit leírtam az NDK-s vendégemről, az nem fél, hanem teljes igazság volt a Kádár korszakban? És most ezen élcelődsz? Pont te?
Felesleges!
Na pá!

Attilajukkaja 2017.08.08. 11:11:19

@nick papagiorgo:
Még annyit, hogy rosszul írtam: nem csak a táblázatot küldted át, hanem egy, a törvényre vonatkozó cikket is. Ebben leírják, hogy már kétszer is rendeztek ilyen idegenforgalmi razziát magyar (?) családoknál, akik szintén nem tudtak az ifa-ról. Meg azt is, hogyan lehet ezt a szabályozást kijátszani, he-he! Ezt csak most olvastam el. Bocsi!

EGY a megingathatatlan KÉT millióból 2017.08.08. 12:29:00

Nem szabad megengedni, hogy a Migration Aid terrorista kikepzo taborokat hozzon letre magyarorszagon.
Ezeket a terrorista bazisokat fel kell kutatni, es megsemmisiteni.

Zsoltbacsi 2017.08.08. 12:41:43

@Attilajukkaja: Tudom, hogy nem gyogyit ki az orbanfobiadbol, de itt Tirolban is van ifa (ugy hivjak, hogy Kurtaxe) Nalunk epp 3 Eur/nap (szezonon kivul 2,50),ugyanez a nemet oldalon 1,80. Mocskos nacik....

Attilajukkaja 2017.08.08. 12:51:04

@Zsoltbacsi:
Köszönöm az infót. De Orbán nem azért egy seggfej, mert nem törölte el az ifa-t Magyarországon. Amúgy megtehetné, mert egy mocskos sarc, amit a semmiért szednek be. De nem hinném, hogy őt érdeklik az ilyesmik.

Zsoltbacsi 2017.08.08. 14:02:54

@Attilajukkaja: Mar le lett irva, hogy azert jarnak "szolgaltatasok" is ezert a penzert,olvass vissza